Michael Schunselaar vanaf januari 2023 Underwriter Marine bij HDI

Michael Schunselaar gaat vanaf 1 januari aan de slag bij HDI Global SE als Senior Underwriter Marine en verlaat Achmea. Michael heeft meer dan 30 jaar bij Achmea gewerkt waar mooie kansen op zijn pad zijn gekomen en hij zichzelf heeft ontwikkeld.

Michael heeft 17 jaar gewerkt op afdeling Claims. Eerst als Claims Handler Transport & Logistiek, vervolgens was hij coördinator Claims Transport & Logistiek en in 2010 heeft hij de overstap gemaakt naar Underwriting Marine. Michael is Achmea dankbaar voor de 30 mooie en leerzame jaren, de kansen die hij heeft gekregen en de collega’s met wie hij heeft gewerkt. Kijkend naar de toekomst is zijn keuze voor HDI een logische vanwege de groei en ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt.

“Afgelopen zomer kwam ik in contact met HDI. Vanaf het eerste moment werd ik gegrepen door het enthousiasme en de gedrevenheid. HDI profileert zich in de markt als een degelijke en stabiele verzekeraar die steunt op een breed netwerk van internationale kantoren. Wat mij vooral erg aansprak was de duidelijke visie naar de toekomst: het zijn en blijven van een vooruitstrevende, servicegerichte verzekeraar met een primaire focus op de grootzakelijke markt. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe collega’s te gaan ontmoeten en een bijdrage te mogen leveren aan de toekomst van HDI Global SE.”
Bron: HDI Global SE
Geplaatst op 12-11-2022

< VorigeVolgende >


Share on: