Nieuwe Polygon vestiging Groningen en Drenthe in Eelde officieel geopend

Donderdag 13 oktober is de nieuwe Polygon vestiging Drenthe en Groningen feestelijk geopend samen met relaties uit heel Nederland. De vestiging heeft een ideale ligging aan de A28 in Eelde en is heel goed bereikbaar vanuit zowel Groningen als Drenthe.

Het calamiteitenteam van Polygon kan gemakkelijk en snel uitrukken om een schadestop te creëren, na brand, water, storm of andere calamiteit en worden de vervolgwerkzaamheden vanuit Eelde opgepakt. Polygon heeft al gemerkt dat zowel de  opdrachtgevers als de gedupeerden de nieuwe vestiging goed weten te vinden.  

De vestiging heeft een professionele indeling en beschikt onder andere over droogkamers, een wasplaats en ozonruimtes. Bovendien is er extra ruimte voor tijdelijke opslag van inventaris en inboedel. De apparatuur en het werkmaterieel kunnen veilig en efficiënt gestald worden. En er is een grote vergaderruimte en prettige werkplekken voor de medewerkers.

Bij de opening van de vestiging stonden Polygon medewerkers uit het hele land klaar om diverse innovatieve technieken te tonen, waaronder de droogtechniek, waterschadepreventie (sensoring), droogijsstralen, HCL meten, kanalen reiniging, drone inspectie en natuurlijk lekdetectie en documenten plus antiek herstel.

Ook de brandweer van Kazerne Eelde was present en de enthousiaste brandweermannen gaven een spectaculaire demonstratie. Algemeen directeur, Marlies van der Meulen-Sahni, mocht zelf ook ervaren hoe het is om een brand te blussen. Kortom spektakel aan de Burgemeester J.G. Legroweg 100 te Eelde.

De ruim 100 gasten konden bovendien kennismaken met de calamiteitentrailer. Deze trailer kan Polygon beschikbaar stellen aan gedupeerden, verzekeraars en de schade expertise bij de grotere, complexe large losse schades. De trailer beschikt over een mobiele wasplaats en verwarmde vergaderruimte.

Met een goed verzorgde catering, diverse mooie dankwoorden en de interessante nieuwe innovaties van Polygon, is de middag door de relaties als zeer succesvol bestempeld.


 
Geplaatst op 17-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: