EMN en GRS bouwen samen verder aan wereldwijde dienstverlening

EMN, het label van CED voor gespecialiseerde schade-afhandeling – is een strategisch partnerschap aangegaan met het Amerikaanse Global Risk Solutions (GRS). Als wereldwijde netwerkpartners willen beide bedrijven elkaar helpen groeien en hun dienstverlening aan klanten, waar ook ter wereld, optimaliseren.

Foto: Miami

GRS is een wereldwijde, toonaangevende dienstverlener met oplossingen op het gebied van schaderegeling, risicobeheer en kostenbeheersing, met name bij natuur-, milieu- of cyberdreigingen. Het bedrijf heeft een wereldwijd bereik met een hoofdkantoor in Miami (VS), en kantoren in Dubai en Londen. EMN is het label van CED B.V. voor afhandeling van complexe en gespecialiseerde schades, of schades met een hoog risicoprofiel. 


Gedeelde visie 
Rutger Spek (Managing Director CED Specials) en George Oostrom (General Director EMN) lichten de strategische samenwerking met GRS toe: ‘EMN is al meer dan 20 jaar een gerenommeerde naam in de markt voor schades in het premium segment. We werken Europa-breed en onze gespecialiseerde experts zijn wereldwijd inzetbaar. Uit onze gesprekken met GRS bleek dat we eenzelfde visie delen. Namelijk de ambitie om waar ook ter wereld klanten met complexe schades of schaderisico’s te helpen met state-of-the-art technologische oplossingen en een persoonlijke benadering. Wij zijn ervan overtuigd dat we binnen de strategische samenwerking met GRS nóg beter aan die behoeften in de markt kunnen voldoen.’ 


Gezamenlijk vermogen 
Het strategisch partnerschap met EMN stelt GRS in staat zijn wereldwijde netwerk voor gespecialiseerde diensten verder te ontwikkelen. EMN biedt GRS met name een springplank voor de Europese markten, onder andere in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. 

Mike Reeves, Executive Director van het GRS Global Network zegt hierover: ‘Met onze capaciteiten kunnen we EMN en CED ondersteunen bij het afhandelen van complexe schades. En andersom zullen EMN en CED ons vertegenwoordigen op belangrijke Europese markten. Elkaar aanvullend groeien we samen verder, in met name de sectoren Techniek, Bouw en Energie.’ Ook GRS President en Group CEO Kip Radigan is blij met de samenwerking: ‘We hebben ieder onze eigen expertise. Maar ons gezamenlijk vermogen, om de dienstverlening aan onze klanten uit te breiden, groeit.’

Geplaatst op 11-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: