CED Nederland neemt medisch adviesbureau Veduma over

CED Nederland versterkt zijn marktpositie van Medisch Advies-dienstverlening door de voorgenomen overname van Veduma Medisch Adviseurs. Hiermee wordt een volgende stap gezet om de groei-ambitie van CED te realiseren.

Veduma is een in Zaltbommel gevestigde topspeler op het gebied van medisch advies inzake letselschade, AOV en medische aansprakelijkheid. Het werkterrein van Veduma omvat de advisering over medische aspecten in particuliere en publieke verzekeringen. Adviezen worden verstrekt aan verzekeringsmaatschappijen, schaderegelingsbureaus, advocaten en diverse (semi overheidsinstellingen. Veduma bestaat al bijna 25 jaar en heeft een landelijk dekkend netwerk van medisch adviseurs.

De eigenaren van Veduma hebben er heel bewust voor gekozen om de activiteiten over te dragen aan CED. Het is voor Veduma namelijk cruciaal dat de belangen van klanten en medewerkers goed behartigd blijven.

Bente Admiraal, Partner Veduma: "Om verdere groei van Veduma mogelijk te maken en de continuïteit van onze dienstverlening voor de toekomst te kunnen garanderen, is samenwerking gezocht met een sterke partner."

Rutger Spek, Managing Director CED Specials: "Wij zijn verheugd dat de huidige eigenaren van Veduma zich allemaal voor langere termijn zullen verbinden aan CED. Met het beste van 2 werelden maken we onze dienstverlening nog efficiënter en kwalitatiever."

De overname zal in september 2022 afgerond worden.
Geplaatst op 05-08-2022

Volgende >


Share on: