VKG neemt Van Helvoort over

VKG heeft Van Helvoort Registermakelaars in Assurantien B.V. overgenomen. De overname betreft 100% van de aandelen van het volmacht- en het bemiddelingsbedrijf. Van Helvoort blijft onder de eigen naam werken vanuit de huidige vestiging in Gemert.

Het bedrijf telt 15 medewerkers en is gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor de zakelijke markt en is sterk in bouw- en transportverzekeringen. Met deze overname verstevigt VKG, die een 100 procent dochter is van ASR Distribution & Services B.V., zijn positie binnen de top van de verzekeringsmarkt.

Hein van Helvoort, mededirecteur van Van Helvoort: “Wij hebben in de loop der jaren bijzondere en sterke relaties opgebouwd in de zakelijke markt. We bedienen veel familiebedrijven, waarvan sommige al meer dan 30 jaar klant bij ons zijn. De klant kent onze medewerkers en wij kennen onze klanten. Op die persoonlijke band zijn we trots en het zorgt er ook voor dat onze medewerkers lang bij ons blijven. Met deze overname kunnen we lokaal blijven werken en borgen we de continuïteit van onze dienstverlening.

Tom van der Geer, CEO van VKG: “Van Helvoort is een bekend bedrijf in de regio en de medewerkers hebben een sterke band met hun klanten. Onze bedrijven kennen elkaar al lang en passen goed bij elkaar. VKG ziet in de regio veel ruimte om te groeien en Van Helvoort biedt een goede basis om deze groei verder te realiseren. Het profiel van Van Helvoort sluit ook goed aan op dat van VKG en beide ondernemingen kunnen profiteren van elkaars sterke punten.”

 

Over VKG

Voor het afsluiten van verzekeringen en hypotheken kunnen zowel particulieren als ondernemers terecht bij onze specialisten op dit gebied, de financieel adviseurs. Als full serviceprovider ondersteunt VKG zowel de financieel adviseur als verzekeraars. Via ons extranet heeft elk financieel advieskantoor toegang tot een geavanceerd assurantie totaalpakket voor zijn relaties. VKG is 100 procent dochter van ASR Distribution & Services B.V.

Foto: Van Helvoort Groep te Gemert
Geplaatst op 08-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: