WTW benoemt Victor De Jager als Hoofd Property voor Europa

WTW heeft de benoeming aangekondigd van Victor De Jager als Hoofd Property voor Europa, met als standplaats Amsterdam en rapporterend aan Garret Gaughan, Hoofd Direct & Facultative en Anne Pullum, Hoofd Europa en Hoofd Commercial Risk and Broking (CRB), Europa.

Foto: LinkedIn

De Jager was voorheen werkzaam bij Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS), waar hij leiding gaf aan de Global Practice Group for Property. Hij heeft uitgebreide ervaring in het beheer van multinationale accounts en het leveren van complexe oplossingen voor de plaatsing van vastgoed. In zijn nieuwe functie zal De Jager samenwerken met de Europese makelaarsleiding om ervoor te zorgen dat de plaatsingsstrategie het beste van de wereldwijde markt en WTW naar de klanten brengt. Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van risico-oplossingen namens klanten, waarbij hij nauw zal samenwerken met andere regionale leiders op het gebied van vastgoed wereldwijd.
 
Anne Pullum, Hoofd Europa en Hoofd CRB, Europa, WTW, zei: "WTW is nu een magneet voor talent uit de sector en we zijn bezig onszelf stevig te vestigen als de toonaangevende wereldwijde gespecialiseerde makelaar in vele sectoren en branches. Victor zal een sleutelrol spelen door zijn regionale kennis en ervaring in te zetten om onze klanten nieuwe oplossingen en capaciteit te bieden vanuit de wereldwijde markt."
 
Garret Gaughan, Head of Direct & Facultative bij WTW, voegt hieraan toe: "Wij zijn verheugd Victor te mogen verwelkomen in het WTW-team. Hij brengt uitgebreide ervaring in de sector met zich mee en zijn benoeming valt samen met de voortdurende uitbreiding van onze wereldwijde Property & Casualty-activiteiten. Victor komt bij ons op een ongelooflijk spannend moment voor onze wereldwijde Property & Casualty-activiteiten, nu we onze propositie blijven versterken en onze klanten blijven ondersteunen met innovatieve oplossingen. De benoeming van Victor laat zien dat wij ons blijven inzetten om het beste talent te werven ter ondersteuning van onze wereldwijde Property & Casualty collega's."
 
 
Geplaatst op 21-06-2022

< VorigeVolgende >


Share on: