Remco Vendelbosch in directie Compensa Letselschade

De directie van Compensa Letselschade is per vandaag uitgebreid met de komst van Remco Vendelbosch in de functie van Operationeel directeur. De uitbreiding van de directie is een gevolg van de ambitie van Compensa om een groep te formeren van de huidige en toekomstige labels en daarbinnen de aandacht goed te verdelen.

Daarnaast ligt de focus op het efficiënter inrichten van de werkprocessen tussen de labels en het concretiseren van de toekomstplannen. Zo heeft Compensa de ambitie om zijn dienstverlening te verbreden naar nieuwe sectoren en met nieuwe services uit te breiden. 

Na deze benoeming zal de directie bestaan uit Hans van Ee (Algemeen directeur) en Remco Vendelbosch (Operationeel directeur).
Remco Vendelbosch is sinds augustus 2016 in dienst bij 112Schade en is op dit moment als directeur eindverantwoordelijk voor 112Schade. Sinds januari 2019 is 112Schade onderdeel van Compensa. 


Over 112Schade
112Schade is in oktober 2012 opgericht om gedupeerden van verkeersschades bij te staan in het verhalen van diens schade op de aansprakelijke tegenpartij. In de jaren die volgden is het aantal meldingen en daarmee de vindbaarheid van 112Schade flink gegroeid.


Naast de Complete Verhaalservice zijn binnen 112Schade tevens de labels 112Automotive, de Lease Verhaalservice en binnenkort ook 112Legal actief.


Over Compensa Letselschade
Compensa Letselschade is een onafhankelijke letselschade-organisatie die landelijk opereert en gespecialiseerd is in de juridische afhandeling van letselschadezaken ten behoeve van slachtoffers en/of nabestaanden. Het gaat om letselschade die door mensen wordt geleden als gevolg van gebeurtenissen waarvoor anderen aansprakelijk te houden zijn. Daarbij valt te denken aan:

  • Verkeersongevallen
  • Bedrijfsongevallen 
  • Andersoortige ongevallen (als gevolg van bijvoorbeeld een gebrekkig product of hondenbeet etc.)
  • Geweldsdelicten

Compensa beschikt over een landelijk netwerk van eigen letselschadedeskundigen, juristen, medisch adviseurs en een actuarieel bureau voor schadeberekeningen. Vanuit een maatschappelijke overtuiging en altijd handelend in het belang van de klant, wil het bedrijf rechtsgelijkheid borgen bij het verhalen van geleden schade en juridische conflicten binnen de verzekeringsbranche.
Geplaatst op 29-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: