Oekraïense vluchtelingen bij Nh1816 meeverzekerd

"De inwoners uit Oekraïne worden beschouwd als logés en behoren in dit geval tot de kring van onze verzekerden”, zegt NH1816 commercieel directeur Cas Verhage in een artikel dat deze week in diverse kranten is verschenen. "Wij leven enorm mee met alle slachtoffers van de oorlog in Oekraïne en willen hen dan ook zoveel mogelijk helpen."


Oekraïense vluchtelingen die in een gezin worden opgevangen, zijn bij Nh1816 meeverzekerd in de aansprakelijkheids- en inboedelverzekering van hun gastgezin.

Ook op motorrijtuigenverzekeringen en de reisverzekering voor vervoer van hulpgoederen naar Oekraïne tot aan de grens van Oekraïne én voor het vervoer van inwoners uit Oekraïne naar andere landen biedt Nh1816 dekking.

Deze dekking geldt overigens uitsluitend voor (de kring van) verzekerden en niet voor de personen en bijbehorende eigendommen die worden vervoerd.

"Deze regeling geldt voor onbepaalde tijd. Het is te verwachten dat naarmate deze verschrikkelijke situatie langer duurt aanvullende maatregelen nodig zijn”, voorziet Verhage. Nh1816 werkt nauw samen met het Verbond van Verzekeraars. Op verzekeraars.nl lees je alle info over verzekeren & Oekraïne.

Geplaatst op 18-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: