NIS kondigt uitbreiding bestuur aan

Tijdens de algemene ledenvergadering van het NIS op donderdag 10 maart 2022 kondigde het bestuur uitbreiding aan in de persoon van Wendy Reijman. Wendy is al lange tijd actief lid van het NIS en verbonden bij de ETC. Gezien de toenemende werkzaamheden van het NIS-bestuur is het bestuur nu van vijf naar zes leden gegaan.

Het bestuur bestaat nu uit:
Inkie Stoop (voorzitter), Gysèle Vogeler (secretaris), Gert-Jan Vos (penningmeester), Fred Zwarts (algemeen bestuurslid en vice Voorzitter) en Brenda Oonk en Wendy Reijman als algemeen bestuurslid. 

Wendy: "Ik ben superblij dat ik na een lidmaatschap van inmiddels alweer tien jaar deel mag gaan uitmaken van het bestuur van het NIS. Ik heb de afgelopen tien jaar het NIS steeds verder zien ontwikkelen en verjongen en ook het aantal vrouwelijke leden is de afgelopen periode gelukkig significant toegenomen. Ik kijk ernaar uit om mijn contacten, energie en vaardigheden in te kunnen zetten voor het bestuur van het NIS."

Voorts werd er door Inkie teruggekeken op het afgelopen jaar en al wat vooruitgekeken naar 2022. "2021 was het jaar waarin veel van ons aanpassingsvermogen en flexibiliteit werd verwacht. Ondanks dit gegeven, hebben we er toch de sfeer goed in weten te houden." Inkie prijst de sfeer bij het NIS. Ook online. "We blijven ook in 2022 actief uitdragen van wat wij als NIS zo goed kunnen: samenwerken, verbinden, zoeken naar oplossingen en werken in vertrouwen. Meer dan ooit kunnen we het verschil maken door aan deze waarden vast te houden en het goede voorbeeld te geven."

Voorafgaand aan de vergadering was er per e-mail een enquête verstuurd aan alle leden. Het NIS-bestuur is heel blij met het grote aantal leden dat de enquête heeft ingevuld. Uit de enquête blijkt bovendien dat leden het NIS een warm hart toedragen. Fijn ook dat er een aantal leuke suggesties is gedaan voor wat de komende onderwerpen betreft. Er was ook nog een leuke prijs voor Sandra Kuipers, omdat zij met een goede suggestie is gekomen op de vraag wat het NIS nog zou kunnen veranderen om zijn leden nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Na de ALV was er tijd voor een tweetal lezingen, namelijk van Albrecht Bouwman over 'NAH in het Gezin' en van De Bureaus over 'kinderen en letselschade'. 

Op 7 april vindt weer de eerste live bijeenkomst van dit jaar plaats, met GRM als gastheer. Het NIS verheugt zich enorm elkaar weer te zien. 
Geplaatst op 11-03-2022

Volgende >


Share on: