Interactieve workshop Aansprakelijkheid door MS Amlin bij het VNAB

Op 8 maart verzorgde MS Amlin een interactieve workshop Aansprakelijkheid bij het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam.

De workshop werd gegeven door Marc Bosma (Lead Underwriter Casualty), Remco van Zuijlen (Specialist Underwriter Professional Liability), Aldert Kwak (Manager Claims) en Marielle Plomp (Claims Handler Specialist) van de Casualty Underwriting en Claims afdeling bij MS Amlin.

Als founding partner van de VNAB doet MS Amlin actief mee aan de VNAB Introductiecursus Coassurantie 2022. Een programma bestaande uit acht dagdelen, waarin ook de rol van de VNAB, de makelaar, de herverzekeraar, de expert, de advocaat en de insurance manager worden belicht. De introductiecursus is bedoeld voor jonge, startende mensen met maximaal drie jaar werkervaring in de verzekeringsbranche.
 
Aan de hand van een concrete casus met praktijkvoorbeelden maakten de deelnemers kennis met MS Amlin en de rol van de verzekeraar in de coassurantiewereld en aansprakelijkheid. Welke informatie hebben wij nodig bij het accepteren van risico’s? Hoe pakken wij dat aan? Welke informatie gebruiken wij nog meer? Wat is onze rol bij een schade?
 
Remco van Zuijlen: “Ik vond het erg leuk om met deze enthousiaste, jonge groep branchegenoten aan de slag te gaan. Fijn om dit weer fysiek te kunnen doen, dat komt de interactie ten goede.”
Geplaatst op 22-03-2022

< Vorige


Share on: