Een geslaagde verrassingsactiviteit van de RABS

Na een seizoen van hoofdzakelijk noodzakelijke annuleringen in verband met de overbekende pandemie was er op woensdag 23 maart weer een volwaardige activiteit voor de leden en de sponsoren van de RABS gepland. Op deze zonovergoten dag werd verzameld bij 'de Hoerenloper'. Dit is de Rotterdamse benaming voor een voetgangersbrug die in zuidelijke richting leidt naar Katendrecht, voorheen een rauwe buurt met raamprostitutie en horeca.

Het RABS-gezelschap werd door een ervaren stadgids rondgeleid en allerlei wetenswaardigheden werden op enthousiaste wijze verteld. Een eerste tussenstop was in het permanent aangemeerde SS Rotterdam, waar de dorst werd gelest en heerlijke happen voorbij kwamen.

Daarna weer in de benen voor het vervolg van de rondleiding, die op aangename wijze werd verstoord door een buurtbewoner, die wilde weten wat dit gezelschap hier te zoeken had. Hij was zelf de bewoner van een penthouse en bleek in het complot te zitten, hij nodigde de voltallige groep uit om vanaf zijn terras van het schitterende panorama te genieten. Ondertussen deelde hij zijn ervaringen vanaf de periode van de bouw van het appartementencomplex tot aan het betrekken van het penthouse.
De oorspronkelijke status van de wijk, het territorium van de criminelen en de plannen van de stedenbouwkundigen om dit gebied opnieuw te ontwikkelen, liepen op dat moment nog niet geheel synchroon.
 
Nadat de stappentellers op telefoons en horloges van de deelnemers bijna op hol waren geslagen, volgde een nieuw hoogtepunt. Een heerlijk Aziatisch georiënteerd viergangenmenu in een prachtig horecaetablissement met uitzicht op de Maas en de skyline van het centrum.
 
De 'kersverse' voorzitter heeft in dichtvorm het woord genomen en hierbij ook gewezen op de volgende activiteiten, die eveneens weer de moeite waard zullen zijn. Uiteraard werd hierbij niet vergeten de dames Nicole Fuchs en Yvonne Harms te bedanken voor hun voortreffelijke organisatie van deze groepsactiviteit.
 
En mocht de criticaster onder de lezers van SCHADE magazine nu denken, leuk zo’n verenigingsactiviteit van een illustere assurantieclub, dat is gezellig, maar dat kan toch overal?

In dat geval wordt hierbij een zeer belangrijk aspect vergeten. Deze bijeenkomsten hebben tevens een hoog netwerkgehalte, waarbij nieuwe contacten worden aangeboord en er daadwerkelijk kansen worden geboden om jouw bedrijf te profileren. Resultaten uit het verleden bieden uiteraard geen garantie voor de toekomst, maar er zijn in het verleden veel hechte, zakelijke samenwerkingsverbanden ontstaan vanuit contacten op RABS-niveau.
 
Introducés, potentiële leden en sponsoren zijn van harte welkom om nader kennis te maken met RABS!

Wil je meer informatie, aanmelden of een keer kennis maken met de RABS? Neem dan contact op via het contactformulier.
Geplaatst op 24-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: