Assurantie Hockeytoernooi op vrijdag 24 juni

Op vrijdag 24 juni wordt het Assurantie Hockeytoernooi georganiseerd en het vindt plaats bij R.H.V. Leonidas. Het hockeytoernooi wordt voor de achtste keer georganiseerd door netwerkclub Young InSurance.

Er kunnen twaalf teams aan meedoen: in de verzekeringsbranche werkzame hockeyers (en niet-hockeyers) van alle leeftijden. In principe is het de bedoeling dat u met een bedrijf, met een vereniging of gewoon met collega's die elkaar veelvuldig in de branche tegenkomen als team inschrijft. Nu zal dat niet voor iedereen tot de mogelijkheden behoren.

Kom u tot 'een deel van een team' of wilt u als individu deelnemen, neem dan contact op met Young InSurance of dit is in te passen.

Om in te schrijven met een heel team, dan wel om te vragen welke mogelijkheden er zijn voor een kleinere groep of voor een individu kunt u mailen naar info@younginsurance.nl of bel naar Mark van Hout - 06 153 25 272 / Sheralyn Heideman - 06 444 12 467

Het programma begin op vrijdag 24 juni om 11.30 uur en onder het genot van een uitgebreide borrel met muziek zal aan het einde van de middag de finale worden gespeeld. Vanaf 18.00 uur wordt de barbecue aangestoken. Ook supporters zijn van harte welkom aan te sluiten bij de borrel en barbecue. Meer informatie over het programma, deelname en sponsoring vindt u op de website van Young Insurance.

VNAB-hockeyteam
Wil je deelnemen aan het VNAB-hockeyteam? Stuur dan een e-mail naar marketing@vnab.nl. Graag veroveren zij de beker terug van Ecclesia met een team van enthousiaste sportievelingen. Uiteraard wordt de winst samen gevierd tijdens de barbecue na de wedstrijd!

Inschrijven
Inschrijven kan tot 20 mei aanstaande.
Geplaatst op 29-03-2022

Volgende >


Share on: