Vanbreda Risk & Benefits schenkt 25.000 euro aan Pink Ribbon Belgium

In oktober 2021 werden de medewerkers van Vanbreda Risk & Benefits uitgedaagd om samen al wandelend, lopend en fietsend 40.075 kilometer af te leggen voor Pink Ribbon Belgium. Deze geslaagde sportieve missie ging de wereld rond en heeft 25.000 euro opgeleverd voor het goede doel.

"Dankzij de fantastische prestatie van onze medewerkers konden we een cheque van maar liefst 25.000 euro overhandigen aan Hilde Debackere, gedelegeerd bestuurder van Pink Ribbon Belgium. Dit bedrag zal integraal worden ingezet ter preventie en detectie van borstkanker en psychosociale zorg van borstkankerpatiënten."

Vanbreda Risk & Benefits is een van oorsprong een Belgische verzekeringsmakelaar en -adviseur en richt zich op de bedrijfswereld. Het bedrijf is actief op de Benelux-verzekeringsmarkt. De hoofdzetel is gevestigd in Antwerpen. Daarnaast heeft het bedrijf in België ook kantoren in Brasschaat, Brussel, Hasselt, Kortemark, Leuven, Mechelen, Merelbeke en Rijkevorsel. In Nederland heeft Vanbreda een kantoor in Gouda. Vanbreda is ook aanwezig in Luxemburg.
Geplaatst op 11-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: