Presentator Roelof Hemmen in gesprek met de Bureaus

Aanstaande zaterdag is de Bureaus opnieuw te zien in het RTL Z-programma Doe Maar Duurzaam! Presentator Roelof Hemmen gaat over actuele onderwerpen in de letselschade in gesprek met Francie Peters, directeur van de Bureaus.

Deze uitzending is de eerste in een reeks van maandelijkse uitzendingen. Roelof Hemmen, onder andere bekend als anchor van het RTL-nieuws, gaat het gesprek aan met Francie Peters, directeur van de Bureaus, over actuele onderwerpen in de letselschade. Zo zullen onder andere whiplash, herstelgerichte dienstverlening en het imago van de letselschadebranche aan de orde komen.  

"Het idee is om een duidelijke visie neer te zetten, waarover vervolgens dan verder gediscussieerd kan worden", aldus Francie Peters. "Op die manier wordt een basis gelegd om toe te werken naar daadwerkelijke verbeteringen in het letselschadeproces. Wij vinden het belangrijk om daar op onze manier een steentje toe bij te dragen."
 
In navolging van de reeks televisie uitzendingen zal begin april de podcast ‘Over Letsel’ gelanceerd worden, waarin de onderwerpen uit de afleveringen van RTL Z verder zullen worden uitgediept. Ook andere letselschadeprofessionals zullen dan worden uitgenodigd om te spreken over hun visie op het vak.   
 
Iedere drie maanden zal in de uitzendingen een ander thema verder worden uitgediept. Het eerste thema dat aan de orde komt is ‘whiplash’. De drie afleveringen over dit onderwerp zullen te zien zijn op zaterdag 5 februari, 12 maart en 30 april om 17.30 uur bij RTL Z. Elke uitzending heeft twee herhalingen op de daaropvolgende zondag van 16.30 uur tot 17.00 uur en op de daaropvolgende maandag van 7.30 uur tot 8.00 uur. Na afloop worden de uitzendingen ook gepubliceerd op het YouTube-kanaal van de Bureaus.
Geplaatst op 01-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: