Meijers lanceert het eerste nummer van FOOD & FEED

Meijers lanceert FOOD & FEED: het online magazine over risicomanagement in de voedingsindustrie. In het magazine staan trends, ontwikkelingen, achtergronden en wetenswaardigheden op het gebied van risicomanagement in de wereld van food en feed.

Een magazine over risicomanagement in food en feed. Dat was een grote wens van Senior Practice Leader Food & Feed, Armand Garabedian: "Wij willen als verzekeringsmakelaar ook een kennispartner zijn. We zoemen in op breed risicomanagement in de branche. Denk aan thema’s als oplopende kosten voor transport, complexiteit van brandrisico’s, recalls bij productcontaminatie en wetgeving. Deze zaken hebben een enorme impact. In dit magazine komt al die kennis samen." Het resultaat is het nieuwe online magazine FOOD & FEED. 


In het magazine staan trends, ontwikkelingen, achtergronden en wetenswaardigheden op het gebied van risicomanagement in de wereld van food en feed. De juiste preventieve maatregelen en het sluiten van een goede verzekering zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het vraagt om maatwerk op basis van grondige risicoanalyse. Experts uit het netwerk van Meijers komen aan het woord en gaan langs bij ondernemers uit de branche. Ook komen brandrisico’s, fake-schades via social media, recalls en de problematiek rondom containerprijzen aan bod. 


Meer weten?
Lees hier het nieuwe online magazine van Meijers. 

Geplaatst op 15-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: