Hanselman Groep breidt team uit

De Hanselman Groep, sinds 2021 onderdeel van de SOCOTEC Group, breidt zijn team uit met drie schade-experts en een inspecteur.

Foto: Wilfred Homan

Begin januari jl. is Wilfred Homan (52) in dienst getreden in de functie van senior Bouwkundig schade-expert. Wilfred heeft in het verleden ruim 13 jaar in de aannemerij gewerkt, onder meer als projectleider. Sinds 12 jaar is Wilfred werkzaam in het expertisevak. 
 
Op 1 februari a.s. treedt Giovanni Panka (32) in dienst als schade-expert Brand. Hij is al enige jaren werkzaam als Schademanager en maakt bij Hanselman Groep een vervolgstap in zijn carrière. 
 
Op 1 februari a.s. komt ook Richard Brugman (40) in dienst. Hij gaat aan de slag als E-inspecteur voor het bedrijfsonderdeel ProScan na een dienstverband van ruim elf jaar bij BAM Bouw & Techniek als Service Engineer.  
 
Op 1 maart a.s. treedt Florence Braam (29) in dienst als schade-expert Brand. Florence heeft een bouwkundige achtergrond en is inmiddels ruim vier jaar werkzaam als schade-expert bij DEKRA. 
 
Hanselman is verheugd met de komst van deze nieuwe collega’s en verwacht met de kennis en ervaring de juiste versterking aan de teams te kunnen geven!
Geplaatst op 01-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: