Autoglaz Oss en ’s-Hertogenbosch ontvangen lidmaatschapsbord FOCWA

Adrie van Erp, eigenaar van de Autoglaz vestigingen Oss en ’s-Hertogenbosch, ontving onlangs het FOCWA gevelbord waarmee zijn lidmaatschap van FOCWA een feit is. Hiermee bewijst hij op alle fronten te voldoen aan de branchenormering voor autoruitherstel. En toont hij tevens aan dat het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) binnen de bedrijfsvoering is geïmplementeerd.

Adrie van Erp: “Het is goed om uit te kunnen dragen naar klanten toe dat je kwaliteit in huis hebt en dit waarborgt met het FOCWA Zekerheidsfonds. Daarbij is FOCWA onze sparringpartner als het gaat om branche gerelateerde zaken zoals cao, vragen over personeel en zeker als het gaat om technische vragen. De technische databank van FOCWA is zeer toegankelijk en geeft onze monteurs actuele tips over het (de)monteren van carrosseriedelen. Ook vinden we hier de juiste voertuiginformatie voor verlijming van ruiten. Maar ook ondersteuning tot het kalibreren van ADAS systemen is goed geregeld bij FOCWA.”
 
Daarnaast is geïnvesteerd in een moderne mobiele unit waarbij niet alleen auto’s, maar ook vrachtauto’s op locatie gekalibreerd kunnen worden. “Voordeel hiervan is dat het voertuig gewoon kan blijven staan bij de klant of in de garage en er bij vrachtauto’s geen vertekend beeld gecreëerd wordt in de ritregistratie in het kader van de rijtijdenwet. Vanuit Autoglaz Oss en ’s-Hertogenbosch ondersteunen we klanten met drie mobiele teams met ervaren monteurs in het glas management”, aldus Adrie van Erp.
Geplaatst op 09-02-2022

< Vorige


Share on: