EYE Security zet verdere groei door

EYE Security zet zijn verdere groei door met het het aantreden van Wouter Goudswaard als Chief Commercial Officer. EYE Security beschermt kleine en middelgrote Europese ondernemingen tegen cyberdreigingen en de hoge kosten die volgen na een cyberaanval.

Foto: Tweede van links Wouter Goudswaard en derde van links CEO en oprichter EYE, Job Kuijpers

“Dé toonaangevende cybersecuritypartner voor de MKB-ondernemer zijn”, dat is het doel van EYE Security. Na opnieuw een succesvol jaar te hebben afgesloten, krijgt de groei van de onderneming een extra boost met het aantreden van Wouter Goudswaard als Chief Commercial Officer (CCO) per januari 2022. Wouter wordt commercieel verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf in Europa.  

Aon
Wouter heeft bij Aon gewerkt, een van werelds grootste verzekeringsmakelaar en consultancy-organisatie op het gebied van risicobeheer. Hier heeft hij hier bijna 18 jaar diverse commerciële rollen vervuld. Zijn meest recente verantwoordelijkheid was de implementatie en integratie van de door Aon Spanje aangekochte dochteronderneming Inspring Benefits in Nederland. Daarvoor is hij actief geweest in de rol van Chief Affinity en Chief Health en Benefits in Duitsland. 

Wouter: “EYE is een prachtig bedrijf met een no-nonsense oplossing die de MKB-ondernemer écht helpt. Ik kijk er erg naar uit om het bedrijf naar de volgende fase te brengen, waarin we het team uitbreiden en het bedrijf internationaal op de kaart zetten.”

Geplaatst op 18-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: