Eigenaar Heiwegen Consultancy Perry van Gerwen onverwachts overleden

Op vrijdag 14 januari is Perry van Gerwen geheel onverwachts overleden. Perry van Gerwen was eigenaar van Heiwegen Consultancy, specialist op het terrein van HRM-dienstverlening voor de automotive-branche. Hij is slechts 58 jaar geworden.

Perry (1963) heeft, na het Gymnasium en de KMA, 18 jaar als beroepsofficier in diverse staf- en leidinggevende functies bij de Landmacht gewerkt. Tevens heeft hij in die periode studies Hogere Militaire Vorming (Den Haag) en Bestuurskunde (Rijksuniversiteit Leiden) met succes afgerond. In 1999 is hij als management consultant bij Mercuri Urval gestart en heeft daar intensief ervaring opgedaan met werving en selectie, maar ook met andere HR gerelateerde vraagstukken als coaching en assessments. Sinds 2002 is hij verbonden aan Heiwegen Consultancy. Eerst als consultant, later als directeur en sinds 2006 als eigenaar.


Heiwegen Consultancy: "Met zijn heengaan verliezen wij onze gepassioneerde en betrokken Managing Director. Perry was een trotse familieman, een levensgenieter en had oprechte interesse in het welzijn van zijn collega’s en relaties.

Onder zijn bezielende leiding is Heiwegen Consultancy uitgegroeid tot dé HR business partner van de mobiliteitsbranche. Geheel volgens de wens van Perry, hart en motor van Heiwegen, zetten wij zijn werk voort.

We zijn dankbaar voor alles wat Perry voor ons heeft betekend. Wij gaan zijn humor, optimisme, directheid en gezelligheid missen.
Onze liefde en gedachten zijn bij Perry’s familie."

Geplaatst op 18-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: