Allianz Group tekent overeenkomst met de AGE Group

Allianz Group, een van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld, heeft voor de komende twee jaar een overeenkomst gesloten met de AGE Group, specialist in het repareren en vervangen van autoruiten.

Allianz, met een portefeuille van 100 miljoen particuliere en zakelijke klanten in meer dan 70 landen en 150.000 werknemers, en AGE, een netwerk van bedrijven voor de vervanging en reparatie van autoruiten, zijn de overeenkomst aangegaan voor de komende twee jaar. AGE netwerk telt 2.000 plaatsingscentra en 2.000 mobiele eenheden in 21 landen.
 
"We kunnen niet gelukkiger zijn over deze samenwerking en om een voorkeursleverancier van Allianz te zijn. Samen willen we een betrouwbare en kwaliteitsvolle service blijven leveren, met professionele en bekwame glastechnici aan onze gemeenschappelijke klanten", aldus AGE CEO & Chairman, Marco Moreno.
 
Enkele AGE-leden werken al langer samen met Allianz binnen hun eigen regio. Met dit nieuwe, uitgebreide partnerschap hoopt AGE nieuwe kansen en voorwaarden te creëren voor hun partners en leden en de samenwerking verder te vergroten.
 
Tijdens het Allianz ‘Procurement meets AGE’ initiatief kreeg AGE de kans om hun digitale integratieproces voor glasschade te bespreken. Allianz en AGE deelden ook hun duurzaamheidsprojecten, waaronder mechanismen om de reparatiegraad te verhogen en de milieu-impact en CO2-uitstoot.
 
Deze overeenkomst is het resultaat van de positieve deelname van AGE aan verschillende aanbestedingen, evenals de het sluiten van overeenkomsten met belangrijke, internationale klanten en leveranciers - slechts een van de van de vele stappen in AGE's strategie om tastbare waarde te creëren, te evolueren en een relevante en een relevante speler te blijven in de aftermarket van de autoglasindustrie.
Geplaatst op 14-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: