Jeroen van Grinsven CFRO bij TVM verzekeringen

Jeroen van Grinsven treedt per 1 januari 2022 in dienst als CFRO bij TVM verzekeringen. In die rol wordt hij de opvolger van Dirk Jan Klein Essink, die om gezondheidsredenen terugtreedt. Klein Essink blijft de eerste maanden beschikbaar om de portefeuille die hoort bij de functie van CFRO op een zorgvuldige wijze over te kunnen dragen.

Van Grinsven (38) komt over van verzekeraar a.s.r., waar hij sinds 2009 in diverse functies werkzaam was. Zo werkte hij eerder enkele jaren als respectievelijk Finance Manager en CFRO Uitvaart (Ardanta). Vanaf februari 2018 vervulde hij bij a.s.r. de rol van adjunct-directeur Schade.

Michel Verwoest, CEO van TVM verzekeringen: "Ik ben verheugd dat Jeroen ervoor heeft gekozen om bij TVM aan de slag te gaan. Hij bezit een brede financiële achtergrond in de verzekeringsbranche. Als Raad van Bestuur zijn we ervan overtuigd dat Jeroen met zijn specifieke kennis en ervaring de werkzaamheden van Dirk Jan succesvol kan overnemen en voortzetten. Wij kijken van harte uit naar een plezierige samenwerking."

Geplaatst op 10-12-2021

< VorigeVolgende >


Share on: