Max Mouwen benoemd tot nieuwe algemeen directeur ANVA

Max Mouwen is benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van ANVA. Hij volgt hiermee per 1 december Roel van Dijk op, die eerder dit jaar bekend maakte na ruim 13 jaar het stokje te willen overdragen. Samen met Justin Schlee (strategisch directeur) vormt Max het directieteam van ANVA.

Max heeft jarenlange ervaring in de financiële branche en was werkzaam bij onder andere ING, ABN AMRO en meest recent bij Interpolis als Directeur Zakelijke markt, Innovatie & Digitale klantbediening. Na 1,5 jaar als interim manager een agile operating model te hebben neergezet, trad hij in dienst als directielid voor het zakelijke segment, digitale klantbediening, innovatie, marketing intelligence en data science. 
 
Roel van Dijk is blij dat een goede opvolger is gevonden om de nieuwe koers van ANVA voort te kunnen zetten. "Met Max haalt ANVA veel expertise in huis om vanuit een agile organisatie de uitvoering van de strategie nog meer vaart te gaan geven. Ik draag in december de zaken over aan Max en sluit dan een mooie en succesvolle periode bij ANVA met vertrouwen af."
 
Max Mouwen: "ANVA is een geweldig mooi bedrijf met een prachtige historie en toekomst. Het is voor mij een eer hier leiding aan te mogen geven. Graag zet ik mijn kennis en kunde in voor de verdere verbetering en vernieuwing van de organisatie en onze klantbediening.
 
Coen van Ham, voorzitter van de raad van commissarissen van ANVA: "Wij zijn blij met de komst van Max Mouwen. Max kent onze wereld en heeft bewezen een flexibele en klantgerichte organisatie te kunnen leiden, met oog voor innovatie en de kansen die technologie biedt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ANVA met Max aan het roer haar sterke positie verder zal uitbouwen."
Geplaatst op 29-11-2021

< VorigeVolgende >


Share on: