Nh1816 Verzekeringen verlaagt premies per december 2021

Nh1816 Verzekeringen ziet voldoende aanleiding om premies te verlagen. Ondanks het groeiende aantal schades door extreme weersomstandigheden en de toenemende verkeersbewegingen, verlaagt Nh1816 Verzekeringen per december 2021 de premies op een flink aantal producten, waaronder de Casco autopremies tot maar liefst -15%.

Nh1816 Verzekeringen heeft de afgelopen periode zijn resultaten flink zien toenemen. Als coöperatieve verzekeraar zonder externe aandeelhouders is er echter geen belang bij winstmaximalisatie. “We hebben al jaren de laagste kosten per euro premie in de markt”, vertelt Lex Verëll, directievoorzitter bij Nh1816 Verzekeringen. “Door de lage kosten in combinatie met de goede resultaten, was de afgelopen jaren geen aanleiding om de premie te verhogen. Onlangs hebben we al mooie stappen kunnen zetten door bijvoorbeeld de incasso- en aanmeldkosten volledig te schrappen. Nu vinden wij de tijd rijp voor een brede premieverlaging.”
 
Nieuw en bestaand
De resultaten van de afgelopen jaren en de verwachtingen voor de toekomst geven Nh1816 het vertrouwen om de premies voor een groot aantal producten flink naar beneden bij te stellen. Waaronder een premieverlaging van 10% voor een inboedel- en kostbaarhedenverzekering. Gemiddeld daalt de premie in een combipakket met 5% per ingang van het nieuwe verzekeringsjaar, afhankelijk van de combinatie en het aantal polissen.
 
“Waar andere verzekeraars kiezen voor extra korting op de instappremie voor alleen nieuwe klanten, kiezen wij voor een structurele verlaging van de premie voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Hiermee zijn we uniek in de markt”, aldus Verëll. “Het uitgangspunt voor Nh1816 is helder, het beste product en beste dienstverlening tegen de beste prijs in de markt. Samen met de financieel adviseur om de hoek.”
 
 
Geplaatst op 01-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: