DAS Autohaus kiest voor GroenGedaan!

DAS Autohaus is in Nederland wellicht de jongste formule met de langste ervaring en kiest voor aansluiting bij GroenGedaan!. Met ruim 3.000 aangesloten bedrijven is GroenGedaan! van de stichting Duurzaam Repareren het grootste duurzaamheidsprogramma in de BeNeLux.

Mede oprichter Thierry Köhler: “Onze formule is de eredivisie van universele bedrijven. Wij leveren, onderhouden en repareren alle merken auto’s, maar doen dit op dealerniveau. Als de hoogste kwaliteit een kernwaarde is van je formule dan moet je duurzaamheid integreren. Want duurzaamheid is een onlosmakelijk onderdeel van kwaliteit en professionaliteit. We hebben ons bij GroenGedaan! aangesloten, omdat je niet zelf moet roepen dat je duurzaam bent, maar ook de ballen moet hebben je hierop te laten toetsen en bij te laten sturen”, aldus Köhler.
 
Met ruim 3.000 aangesloten bedrijven is GroenGedaan! van de stichting Duurzaam Repareren het grootste duurzaamheidsprogramma in de BeNeLux.

Harry Filon: ”Wij zijn erg blij met het aansluiten van DAS Autohaus op ons programma. Als je een topspeler bent dan is duurzaamheid een onlosmakelijk onderdeel van je bedrijfsvoering. Ons programma toetst de bedrijven niet alleen, maar op de punten waar men nog niet duurzaam opereert, bieden wij de ondernemer ook tools en ondersteuning om dit op orde te brengen.”
 
Geplaatst op 11-05-2021

< VorigeVolgende >


Share on: