Burghgraef van Tiel verwelkomt Shirley Gras

Per 3 mei 2021 is Shirley Gras gestart bij Burghgraef van Tiel als management assistent op het kantoor in Amsterdam. Het team van Burghgraef van Tiel is met de komst van Shirley inmiddels uitgegroeid to 15 werknemers.

Shirley Gras heeft gedurende 37 jaar bij Delta Lloyd gewerkt als management assistent voor Directies van verschillende bedrijfsonderdelen (Expertise, Schade, Co-Assurantie, Finance, MKB). 

Sinds 2018 was zij werkzaam bij Nationale Nederlanden als management assistent Groot Zakelijk/Co-Assurantie & Programma Management. Bij Burghgraef van Tiel wordt Shirley Gras, in haar functie als management assistent, het eerste aanspreekpunt voor veel van de relaties. 


Achtergrondinformatie Burghgraef van Tiel 
Burghgraef van Tiel is in 2004 opgericht. Wij hebben brede technische ervaring en ruime kennis van schadeoorzaken in vrijwel alle bedrijfstakken, van agrarische risico’s tot aan ziekenhuizen. Met onze risico-inspecties bekijken, inspecteren en beoordelen onze risicodeskundigen alle onderdelen en processen van een bedrijf die potentieel schade zouden kunnen veroorzaken. Om de constante groei te kunnen ondersteunen is Burghgraef van Tiel in oktober 2018 onderdeel geworden van de Troostwijk Groep. 

 

 

Geplaatst op 11-05-2021


Share on: