VNAB start quizzend het nieuwe jaar

Dinsdagmiddag 12 januari werden, na de openingstoespraak door uitvoerend bestuurder Rob ter Mors, de leden, partners en collega's onder leiding van een enthousiaste quizmaster digitaal uitgedaagd om de strijd aan te gaan tijdens de VNAB nieuwjaarsquiz.

De markt heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de uitdagende prolongaties. Een extra reden om de start van het nieuwe jaar te vieren en de leden en partners juist in deze tijd bij elkaar te brengen.

Uitvoerend bestuurder Rob ter Mors opende deze online versie van de nieuwjaarsreceptie. Hij uitte o.a. zijn waardering voor de betrokkenheid van alle leden en nam hen kort mee door het activiteitenprogramma wat de VNAB voor dit jaar heeft gepland waaronder de prolongatie 2021, het verhogen van de effectiviteit van onze IT investeringen en de online events. Ook werd het jubileumjaar (35) van de VNAB gelanceerd en de nieuwe branchevideo voor het eerst vertoond. 

Daarna ging de quiz van start die bestond uit gevarieerde vragen boordevol muziek, video’s, mini games en social rounds onder het genot van een vooraf toegestuurd hapje en drankje beantwoord konden worden. Soraya Lossie (Crawford) en Annemieke Boon (Dupi) kwamen in de uitzending om met de quizmaster de bonusronde te spelen en deelnemers stuurde via WhatsApp leuke berichten en foto’s die tijdens de quiz werden getoond. Maar uiteraard werd ook de parate kennis over de branche getest.

Kortom, kennis met een knipoog! Henno Talsma (AIG) was de grote winnaar. Een presentje voor hem en de nummers twee en drie komen hun kant op. De aftermovie verschijnt binnenkort.

Ook tijdens een online nieuwjaarsreceptie kan een netwerkmoment natuurlijk niet ontbreken. Na afloop van de quiz werden daarom een zestal speeddaterondes georganiseerd. Per ronde werd men vijf minuten aan een deelnemer gekoppeld. Op deze manier konden zij nieuwe branchegenoten ontmoeten, maar het kon ook zijn dat ze werden gekoppeld aan iemand die zij al kende. Een mooie manier om het netwerk uit te breiden en/of bekende gezichten uit de markt spreken.

Met een opkomst van bijna 300 personen kan de VNAB dit eerste event van 2021 een geslaagde VNAB nieuwjaarsquiz noemen.

VNAB wenst iedereen alle goeds voor 2021.

Raadpleeg de VNAB online agenda

 

Geplaatst op 13-01-2021

< VorigeVolgende >


Share on: