NC@W en Arbor Consulting samen verder als LEAF Advies

NC@W en Arbor Consulting hebben de handen ineengeslagen. Onder de naam ‘LEAF Advies’ gaan de twee bureaus samen financiële dienstverleners en overheidsinstellingen helpen met formuleren en implementeren van nieuwe strategieën.

Foto: Robert Kriek

De samenvoeging anticipeert op de grote veranderingen in bijvoorbeeld de pensioensector waarbij iedere organisatie in de keten zichzelf als het ware opnieuw moet uitvinden om relevant te blijven. De strategische keuzes en implementatie uitdagingen die daarmee gepaard gaan, zullen de komende jaren bovenaan de bestuursagenda staan.  


Strategie advies en strategie implementatie gebundeld. 
Met de bundeling van krachten wordt de strategie propositie van LEAF enorm versterkt. “Door onze achtergrond en recente opdrachten overzien we met LEAF het gehele speelveld, de afzonderlijke spelers, de onderlinge samenhang tussen de spelers en de uitdagingen waarmee de sector als geheel te maken heeft”, licht Diederik Schouten (46), medeoprichter en managing partner toe. “We hebben zelf aan het roer gestaan van grote veranderingen en weten wat dat inhoudt voor de organisatie van onze klanten”. 

 

Robert Kriek (45), medeoprichter en managing partner vult aan: “Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van strategie-implementatie. Dit doen wij hands-on, stapsgewijs, gestructureerd en zonder het dagelijkse werk uit het oog te verliezen.”

 

Unieke Serious Gaming concepten   
“Geen enkele strategie verloopt zoals gepland en op basis van dat gegeven biedt LEAF  ‘Serious Gaming’ concepten aan om teams met elkaar te laten interacteren en te oefenen op basis van op maat gemaakte simulaties”, legt Pascal Hogenboom (51), medeoprichter en managing partner uit. “Het doel hiervan is om deze teams beter voor te bereiden op toekomstige gebeurtenissen. Denk hierbij aan de uitrol van een nieuwe strategie, de voorbereiding op een belangrijke klant pitch of overname van een concurrent, maar ook crisismanagement situaties en andere risicovolle events kunnen worden gesimuleerd.”

Geplaatst op 29-01-2021


Share on: