CCS wint Digital Insurance Agenda DIAmond award 2020

CCS wint met haar Digital Insurance Platform een DIAmond award 2020 van de Digital Insurance Agenda (DIA) voor insurtech met de meeste strategische impact.

De DIA-evenementen staan bekend als de meest grote en invloedrijke insurtech evenementen ter wereld waar pioniers en belangstellenden uit alle continenten bij elkaar komen om inspiratie op te doen. 

Om op lange termijn relevant te blijven moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden door hun data optimaal te benutten en nieuwe technologieën en diensten te omarmen. Tijdens DIA Prime Time, het eerste online event van de DIA dat afgelopen december plaatsvond, kwamen de beste insurtechs en softwareleveranciers aan het woord om hun visie daarop te geven. 

CCS presenteerde tijdens een Show &Tell haar Digital Insurance Platform. Met dit platform maak je je data vrij beschikbaar en regisseer je het volledige end-to-end verzekeringsbedrijf van marketing tot acceptatie en claims. De DIA-community, die bestaat uit verzekeraars en insurtechs, heeft het Digital Insurance Platform van CCS beloond met een DIAmond award voor insurtech met de meest strategische impact. 

Voor CCS is deze award een eervolle erkenning. Het Digital Insurance Platform van CCS is een baanbrekend platform voor verzekeraars om mee te kunnen spelen in de digitale top van de verzekeringsbranche. Zo helpen wij hen de stap te maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Ongeacht de complexiteit van hun bestaande IT-landschap of legacy systemen.” aldus Jochem Davids CMO CCS.

CCS maakt software-oplossingen voor de verzekeringsbranche. Van backoffice software tot een open ecosysteem met integratiemogelijkheden.
Geplaatst op 18-01-2021


Share on: