VNAB eventprogramma nieuwe stijl

Als gevolg van de corona-uitbraak heeft de VNAB dit jaar veel van haar evenementen moeten annuleren. De VNAB heeft echter de afgelopen periode niet stil gezeten en wil haar leden en partners binnenkort online verwelkomen. Benieuwd wat er op de agenda staat?

Lunch & Learn - online sessies
De Lunch & Learns gaan deze maand weer van start. Verschillende interessante sessies staan inmiddels op het programma zoals 'Cybercompliance: van vrijblijvendheid naar verplichting' en 'Bedrijfsschade: na een calamiteit failliet. Waarom?'. De volledige programmering vindt u terug op onze website. 
Lees meer

 

VNAB Visie eventweek: HR
Van 5 t/m 9 oktober staat de online VNAB Visie eventweek op het programma die in het teken zal staan van Human Resources. Tijdens deze week kunt u deelnemen aan verschillende interactieve online bijeenkomsten en luisteren naar podcasts. Volg bijvoorbeeld de interactieve workshop 'Werkgeluk' of sluit aan bij de sessie 'Leiderschap en teamontwikkeling' van Mary Kok.
Lees meer

 

Save the date!
Dit jaar zullen het marktdiner en de bedankavond in een nieuw online jasje worden gestoken. Hoe? Dat blijft nog even een verrassing. Maar noteert u alvast donderdag 29 oktober (bedankavond) en 5 november (marktdiner) in uw agenda.
 


21 september: Eerste online Lunch & Learn
Op 21 september staat de eerste online Lunch & Learn met als titel 'Cybercompliance: van vrijblijvendheid naar verplichting' op het programma. Daarnaast staan er in de daaropvolgende weken ook diverse andere interessante sessies gepland. Lees verder


28 september: Informatiebijeenkomst NHT
De werkgroep NHT heeft zich, in overleg met De Vereende, verdiept in de werking van de NHT specifiek voor transport- en evenementenverzekeringen. 
Lees verder


29 september: Rondetafels silent cyber
Om te inventariseren hoe het onderwerp silent cyber momenteel binnen de markt wordt ervaren en hoe leden mogelijke uitdagingen het hoofd kunnen bieden, organiseert de werkgroep silent cyber rondetafels voor de branches AVB, brand en engineering op dinsdag 29 september. 
Lees verder


5-9 oktober: Visie eventweek - HR
Van 5 t/m 9 oktober staat de online VNAB Visie eventweek op het programma die in het teken zal staan van Human Resources.
Lees verder


29 oktober: Bedankavond
Ook dit jaar bedankt de VNAB graag weer alle branchegenoten die zich met hun deelname aan werkgroepen en commissies inzetten voor de VNAB en de markt. Hoe? Dat blijft nog een verrassing.
Lees verder


5 november: Marktdiner
Het inmiddels traditionele marktdiner wordt dit jaar in een nieuw online jasje gestoken. Hoe? Dat blijft nog een verrassing. 
Lees verder

Binnenkort ontvangen de leden en partners de uitnodigingen voor de VNAB evenementen.
 
Geplaatst op 04-09-2020

< VorigeVolgende >


Share on: