Marine-bedrijven Van Ameyde lanceren één merk en netwerk

De vier Marine-bedrijven van Van Ameyde hebben hun activiteiten geïntegreerd in één netwerk van transportschade-experts, consultants en schadebehandelaren. Als één merk bedient Van Ameyde alle partijen in de maritieme industrie met vestigingen in alle grote havens. Van Scandinavië, de Baltische Staten en Rusland, via de Benelux, het Verenigd Koninkrijk naar Zuid-Afrika en de hele Azië-Pacific regio.

Gezamenlijke missie en merk
Om de eenheid naar de markt te benadrukken hebben de bedrijven ‘Van Ameyde’ opgenomen in hun bedrijfsnaam. De gezamenlijke missie is de succesverhalen van alle spelers in de maritieme industrie mogelijk te maken. Onafhankelijkheid, integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan als gezamenlijke kernwaarden centraal in de dienstverlening. 
Vandaag lanceren Van Ameyde Marine, Van Ameyde McAuslands, Van Ameyde Krogius en Van Ameyde Seasia hun gezamenlijke nieuwe site ameydemarine.com, huisstijl én de ‘Surveyor App’. Met die app kunnen klanten wereldwijd direct de juiste expert voor de juiste zaak benoemen.

Walter Dekkers, Managing Director van Van Ameyde Marine, licht toe: “Sinds Van Ameyde de diverse overnames heeft gedaan, zijn wij natuurlijk snel steeds nauwer gaan samenwerken. Eind vorig jaar hebben we besloten als één merk te gaan opereren. Onze markt is verspreid over de hele wereld. Hoe kan een P&I Club of een verzekeraar in Singapore met zekerheid een partij benoemen in Hull? Door zeker te weten dat hij met dezelfde vertrouwde partij als in de eigen regio te maken heeft. Dan weet de opdrachtgever dat de expert op de hoogte is van afspraken, werkwijzen en service levels. Maar ook dat de juiste expertise in huis is.”
Geplaatst op 14-09-2020

< VorigeVolgende >


Share on: