BELFOR Nederland neemt Technon Service over

Per 4 augustus neemt BELFOR (Nederland) B.V. het reconditioneringsbedrijf Technon Service B.V. over. Hierbij wordt de bedrijfsnaam veranderd in BELFOR Technology BV.

Foto: links Ton Smulders en rechts Leo Mulder

Technon Service Reconditionering BV te Uden is al 25 jaar een begrip in de wereld van technische reconditionering, preventief onderhoud en advies. Langzaam maar zeker is eigenaar Ton Smulders ervan overtuigd geraakt dat hij de continuïteit van zijn bedrijf moest gaan waarborgen; zijn pensioengerechtigde leeftijd kwam steeds dichterbij. Gezien de langdurige samenwerking, de gelijkluidende visie en de wens om kwaliteit en kennis te combineren met enthousiasme en welgemeende betrokkenheid was de volgende stap een logische.

Per 4 augustus 2020 zal het bedrijf van Ton Smulders, Technon Service Reconditionering BV omgedoopt worden tot BELFOR Technology BV te Uden. Hiermee gaat de wens van Ton Smulders in vervulling. Het bedrijf waar hij zoveel passie en energie in heeft gestopt en dat hij ontwikkeld heeft tot een belangrijke speler in de markt haakt aan bij ’s werelds grootste speler als dienstverlener na calamiteiten. Tegelijkertijd is een lang gekoesterde wens van deze grote speler BELFOR om zich te vestigen in Brabant, daarmee ook werkelijkheid geworden. Natuurlijk zal Ton Smulders nog geruime tijd aanblijven om zijn kennis en ervaring te delen maar ook om zijn trouwe medewerkers onderdeel te laten worden van de BELFOR-familie.

Sietze van der Velde, operationeel directeur, is erg tevreden met deze uitbreiding van BELFOR Technology, omdat niet alleen de capaciteit aanzienlijk toeneemt maar ook de geografische dekking in belangrijke mate uitgebreid wordt. De integratie van beide organisaties zal Sietze samen met Ton ter hand nemen en, gezien de reeds bestaande hechte relatie, zal dat zonder enige twijfel geruisloos plaatsvinden.

Leo Mulder, algemeen directeur van BELFOR (Nederland) BV en BELFOR Technology BV kijkt tevreden terug op de afgelopen maanden waarin de overname op een soepele wijze tot stand is gekomen. Naast een derde locatie van BELFOR Technology is ook de
mogelijkheid ontstaan om het totale dienstenpakket van BELFOR (Nederland) BV aan te bieden in een regio die nog niet bediend werd. 
Vanaf heden is die mogelijkheid er wel.
Geplaatst op 04-08-2020

< VorigeVolgende >


Share on: