Robin Roest verlaat de expertise-branche

Na 10 jaar te hebben bijgedragen aan de verdere digitale en commerciële ontwikkeling van CED, verruilt Robin Roest, directeur CED Solutions, de schadebranche voor de woningcorporatiemarkt. Per 1 maart treedt hij als directeur in dienst bij studentenhuisvester DUWO in Den Haag.

In zijn laatste jaren bij CED leerde Roest de wereld van de woningcorporaties van dichtbij kennen en raakte er steeds meer in geïnteresseerd. Met deze nieuwe stap kan hij deze interesse verder vormgeven. 

In zijn commerciële functies bij CED heeft Robin Roest enkele spraakmakende diensten en producten geïnitieerd. Daarbij kwam, naast het vaststellen van schades, steeds meer nadruk te liggen op het managen en oplossen ervan. Als een van de drijvende krachten achter CED Repair heeft hij met een innovatief platform en een landelijk netwerk van aannemers en zzp’ers herstel in natura in Nederland op de kaart gezet; een succesvolle, kostenbesparende toevoeging in de schadeafhandeling, naast de traditionele cash-uitkering. Voor dit Repair-concept heeft hij zowel de nationale Business Improvement Award van het NNK ontvangen als de internationale European Quality Leader Award van de EOQ. Eén van zijn laatste initiatieven was het geautomatiseerd afhandelen van reparatieverzoeken van huurders. Met zijn passie voor wielrennen was Roest bovendien een ‘smaakmaker’ in de branche, onder andere door zich in te zetten voor de organisatie van de jaarlijkse Insurance Cycle Tour. 
 
"In zijn verschillende rollen heeft Robin veel voor CED betekend", zegt CEO Hans Coffeng. "We zijn hem dan ook zeer erkentelijk voor alles wat hij binnen en buiten de geijkte paden voor CED heeft gedaan. We wensen hem alle succes en geluk toe bij zijn nieuwe functie, en bij de activiteiten en initiatieven die hij verder nog zal ontplooien." 
"Het vacant worden van de functie van directeur CED Solutions heeft CED als kans aangegrepen om nog meer synergie en samenhang in de CED-activiteiten aan te brengen als antwoord op de marktontwikkelingen", vervolgt Coffeng. "Zo zijn nu alle nationale en internationale claimhandeling-activiteiten in één hand en is er een directe koppeling tussen onze Property-expertise- en herstel-in-natura-activiteiten. Hierdoor kunnen we nog beter van waarde zijn, en onze klanten en hun gedupeerden nog sneller en adequater van dienst zijn."
 

 
Geplaatst op 12-02-2020

< VorigeVolgende >


Share on: