Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

NIBE-SVV zendt op maandag 10 februari een nieuw webinar uit: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding. Het webinar maakt deel uit van de succesvolle reeks ‘Focus op vakmanschap’.

Te gast zijn deze keer Anne Sonnenschein, Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit en Marcel Bouwman, hoofd Anti-fraude bij Nationale Nederlanden en voorzitter van de Kamer Verzekeringsfraude van het Institute for Financial Crime. Het webinar is kosteloos live te bekijken van 20.30 tot 21.15 uur. 

Wat zijn de trends in verzekeringsfraude en hoe kunt u actief bijdragen aan het signaleren en aanpakken van deze fraude? Op het programma staan de trends in fraude, digitalisering, preventie, gedrag en innovatie en opmerkelijke en veelvoorkomende vormen van fraude. Ook gaan we in op de plannen en pogingen om meer en sneller fraudeurs voor de rechter te krijgen. 

Programma webinar
  • De trends in verzekeringsfraude
  • Digitalisering
  • Opmerkelijke en veelvoorkomende vormen van fraude
  • Plannen en pogingen om fraudeurs sneller voor de rechter te krijgen
  • Innovatie in signalering en aanpak van verzekeringsfraude  
 
Interactief 
De webinars uit de reeks ‘Focus op vakmanschap’ worden vooral vanwege hun interactieve karakter goed bekeken. Kijkers kunnen via de chatfunctie gedurende de live-uitzending vragen stellen. Het webinar is ook op een later tijdstip on demand terug te kijken. Vragen stellen is dan echter niet meer mogelijk. Deelnemen is kosteloos.
 
Datum en tijd
Maandag 10 februari van 20.30 tot 21.15 uur
 
Aanmelden
Aanmelden voor het webinar Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding kan via deze link.
 
Over NIBE-SVV
NIBE-SVV verzorgt door heel Nederland opleidingen voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf. Wij zijn dan ook uitgegroeid tot een toonaangevende opleider voor professionals uit de financiële dienstverlening. Met onze unieke aanpak sluiten we aan op de kennis en vaardigheden waar u al over beschikt. Deze praktijkgerichte aanpak staat centraal in onze beroepsgerichte opleidingen op MBO-, HBO- en Masterniveau en natuurlijk in onze Wft- en Wft-PE-opleidingen. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt NIBE-SVV ook incompany trainingen en complete maatwerkprogramma’s specifiek afgestemd op de behoefte van organisaties.
 
Geplaatst op 23-01-2020

< VorigeVolgende >


Share on: