Solvo Group Holding B.V. breidt uit met overname van Holland Herstel Groep

Op vrijdag 6 september heeft Solvo Group Holding B.V. de overname van Holland Herstel Groep B.V. uit Uden afgerond. Met deze strategische stap wordt Holland Herstel Groep een zusterbedrijf van PS Calamiteiten, dat al vijf jaar actief is in reconditionering en schadeherstel. PS Calamiteiten is sinds december 2023 uitgebreid met technische reconditionering en preventief onderhoud.

Foto:  Mark van Meer (Solvo Group) en Rob Vlek (Holland Herstel Groep) bij de ondertekening

Solvo Group is tevens eigenaar van PS Calamiteiten B.V., Corocor B.V., Projects Support B.V., PS+ Bouw en Herstel B.V. en Rixax Verhuur. ​Ureco, voorheen onderdeel van Holland Herstel Groep, maakt geen deel uit van de overname.

Rob Vlek, de vertrekkende algemeen directeur en voormalig eigenaar van Holland Herstel Groep, reageert enthousiast: "Door ons aan te sluiten bij Solvo Group en de samenwerking met PS Calamiteiten, kunnen we nu een volledige landelijke dekking bieden aan onze klanten. Dit geeft beide organisaties de ruimte om verder te groeien."
 
Ook Mark van Meer, algemeen directeur van Solvo Group en mede-eigenaar samen met O2 Capital Partners, spreekt vol enthousiasme over de strategische uitbreiding: “Holland Herstel Groep is een waardevolle toevoeging aan ons groeiende portfolio in de schadebranche. De synergie tussen Holland Herstel Groep en PS Calamiteiten stelt ons in staat om onze klanten landelijk te ontzorgen, vooral bij grote calamiteiten. Samen bieden we snelle en hoogwaardige dienstverlening. Daarnaast verwelkomen we een team van ervaren, betrokken en gemotiveerde collega’s binnen onze organisatie.”
 
De dagelijkse leiding van Holland Herstel Groep komt in handen van Rob Meershoek, die al verantwoordelijk is voor de aansturing van PS Calamiteiten en Corocor. De huidige project- en regiomanagers van beide bedrijven blijven het aanspreekpunt voor klanten, waarmee de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd blijven.
 
Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in de groeiambities van PS Calamiteiten, zoals al in juni vorig jaar aangekondigd.
 
Geplaatst op 10-09-2024

Volgende >


Share on: