Nh1816 schiet door grens 600.000 verzekerden

Nh1816 Verzekeringen, bereikt met 600.000 verzekerden een nieuwe mijlpaal. Nadat zij vorig jaar de premiegrens van 500 miljoen doorbrak, wordt nu een magische grens van 600.000 verzekerden overstegen. Een historisch moment dat feestelijk gevierd is.

Verzekerden Esther van der Neut en Kim Enderink, klanten van kantoor Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, zijn als de 600.000ste verzekerden verrast met een prachtig cadeau. Zij ontvingen uit handen van René van Gils (CEO Nh1816) en Rémon Chattellon (CFRO Nh1816) een geheel verzorgde avond in Koninklijk Theater Carré.

Persoonlijk en betrokken als Nh1816 is, reden de heren vanuit Oudkarspel naar Gorinchem om Esther en Kim als de 600.000ste verzekerden persoonlijk welkom te heten. Rémon: “Het is een bijzondere mijlpaal. We groeien hard en dan zijn er van die magische grenzen die je kunt doorbreken. 600.000 verzekerden is er daar zeker een van.” René vult aan: “Wij zijn lokaal betrokken. Daar hoort ook bij dat je bij een dergelijke grens zowel de klant als de local hero in het zonnetje zet. Want door hen wordt dit allemaal mede mogelijk gemaakt. Dat doen we graag persoonlijk.”

Kim: “Toen wij een belletje kregen dat we voor een verrassing naar het kantoor van Van Ekeren moesten komen, waren we vooral erg nieuwsgierig. Wat een leuke aangelegenheid is dat zeg! Wij zijn de 600.000ste verzekerde bij Nh1816. Het is enorm leuk om in het zonnetje gezet te worden. Maar het voelde ook een beetje gek. Want we hebben immers alleen maar een verzekering afgesloten. Wel vinden we het erg bijzonder hoe Nh1816 zo aan het groeien is en we vinden dan ook zeker dat deze mijlpaal gevierd mag worden! We kregen als cadeau een verzorgde avond in Carré inclusief een overnachting in Amsterdam. Dit vinden wij supertof. Beiden zijn we nog niet eerder in Carré geweest dus we gaan ons helemaal laten verrassen.”

De dames startten eind 2023 hun zoektocht naar hun eerste koophuis. Deze starters op de woningmarkt werken beiden in het speciaal onderwijs in Utrecht. Na een paar weken kwamen zij bij Van Ekeren terecht. Esther legt uit waarom: “Omdat zij ook in Leerdam zitten, en wij graag in Leerdam wilden wonen, was Van Ekeren een toegankelijke optie. Al snel kwamen we erachter dat dit een goede keuze was. Ton Zijderveld (hypotheek- en verzekeringsadviseur) heeft ons enorm goed geholpen en daarom wisten we nog beter naar welk type huis we konden gaan zoeken.” Bij een nieuw huis horen ook verzekeringen. Zo kwam Mathieu Bambacht, verzekeringsadviseur bij Van Ekeren, in beeld. “Hij was degene die ons elke keer op de hoogte hield over onze financiering en heel fijn hielp met alle verzekeringen.”

Ook Jesse van Ekeren (Eigenaar Van Ekeren) is bij de cheque uitreiking aanwezig. “We zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan de 600.000e klant voor Nh1816 Verzekeringen. Extra leuk is dat het echt een totaalklant voor ons is. Van huis, tot hypotheek, tot verzekeringen.” Nh1816 is voor Van Ekeren een belangrijke partner. “Samen voor de klant het beste willen. Dat ervaren we bij Nh1816 al jaren. Niet alleen aan de voorkant wordt er meegedacht in wat er wél kan, maar ook de schadeafhandeling is al jaren snel, goed en eerlijk. Bij ons en Nh1816 zijn klanten geen nummertje maar mensen.”

“Een bestand opbouwen met 600.000 verzekerden dat doe je samen.” zegt René. “Niet alleen met Van Ekeren maar met alle bij ons aangesloten adviseurs. De cheque reiken we, vol trots, uit namens alle adviseurs die hebben bijgedragen aan deze mijlpaal. Dankjewel voor jullie inzet en vertrouwen in Nh1816. Samen op naar de volgende mijlpaal.”

Van Onderlinge Brandwaarborg Maatschappij tot Nh1816 In 1816 startte Cornelis Eecen de Onderlinge Brandwaarborg Maatschappij in Oudkarspel, aan de Dorpsstraat. Hier konden eigenaren van bedrijven, woningen en schuren in Noord-Holland hun opstal verzekeren tegen brand. Het familiebedrijf groeide door de generaties heen, van vader op zoon, en bleef zich steeds verder ontwikkelen. In 1962 werd de N.V. Noordhollandsche van 1816 opgericht, waarin de verzekeringsactiviteiten en het grootste gedeelte van de portefeuille werden ondergebracht.

De laatste 25 jaar versnelden technische en maatschappelijke ontwikkelingen. Nh1816 Verzekeringen lanceerde een Portaal voor adviseurs, een VerzekeringApp voor verzekerden en richtte de Stichting Goede Doelen Nh1816 op. In 2013 werd de 1 miljoenste polis afgesloten en werd de Coöperatie Nh1816 opgericht, waarmee de naam werd gewijzigd naar Nh1816 Verzekeringen. Nh1816 Verzekeringen kende de afgelopen 20 jaar een enorme groei. Met 600.000 verzekerden is Nh1816 marktleider in particuliere schadeverzekeringen via uitsluitend financieel adviseurs. Een mijlpaal die gevierd mag worden. Nh1816 Verzekeringen is trots op deze mijlpaal en bedankt al haar klanten, adviseurs en medewerkers voor het vertrouwen. Samen blijven we ons inzetten om te
verzekeren met oog voor de wereld om ons heen.
Geplaatst op 03-07-2024

< VorigeVolgende >


Share on: