Karine Paul Head Client and Broker Distribution voor Europa bij LSM

Liberty Specialty Markets (LSM), een divisie van de Liberty Mutual Group, benoemt Karine Paul tot nieuwe Head of Client and Broker Distribution voor continentaal Europa.

Karine zal de functie met onmiddellijke ingang bekleden en rapporteren aan zowel Kadidja Sinz, Regional President Europe bij LSM, en Andrew Jackson, Global Head of Business Development & Market Management bij LSM.

In haar nieuwe functie krijgt ze verschillende verantwoordelijkheden. Ze zal op de eerste plaats het team leiden dat verantwoordelijk is voor distributiestrategie van LSM in Europa, met daaraan verbonden het bieden van eersteklas service aan klanten en zakenpartners. Karine gaat nauw samenwerken met underwritingteams in continentaal Europa om het wereldwijde en toonaangevende aanbod van LSM te leveren en tegelijkertijd lokale expertise in te zetten.

Kadidja Sinz: "Ik ben verheugd Karine bij LSM te mogen verwelkomen. Haar ervaring op het gebied van klantrelaties, strategie en underwriting zal essentieel zijn voor de Europese distributiestrategie van LSM in onze belangrijkste markten. Karine is een zeer gerespecteerde en ervaren leidinggevende met een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om bedrijven door transformatieve cycli te leiden. We kijken uit naar de positieve impact die ze onvermijdelijk zal hebben op de hoogstaande dienstverlening aan onze klanten en zakenpartners."

Karine Pauls’ meest recente functie was directeur commerciële en internationale strategie bij het Franse schadebeheerbedrijf Alkera. Daarvoor werkte ze bijna 11 jaar bij Chubb, met als laatste functie Vice President, Global Client Executive voor continentaal Europa.
 
Geplaatst op 02-07-2024

< VorigeVolgende >


Share on: