Haringparty bij Sociëteit aan de Maas: Viering van een 50-jarige traditie

Op dinsdag 11 juni kwamen ongeveer 550 gasten samen bij de Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas voor de jaarlijkse Haringparty, georganiseerd door Crawford & Company. Dit jaar was bijzonder, omdat de 50ste editie van dit netwerkfeestje werd gevierd.

Niels de Kock, President Europe and Middle East bij Crawford & Company, opende het evenement met een vrolijke toespraak: "Op de Haringparty is het altijd mooi weer! En met het weer dat we de afgelopen weken hebben gehad, mag dat gerust bijzonder genoemd worden."

Hij verwelkomde de gasten hartelijk, waaronder internationale bezoekers zoals Benedict Burke, een icoon in de schade-expertisebranche die binnenkort met pensioen gaat, en gasten uit België en Frankrijk.

De Kock benadrukte het historische belang van deze editie, die begon in de vroege jaren '70 toen A. Kiewit Experts, de voorloper van Crawford, nog aan het Weena gevestigd was. Wat ooit een kleine bijeenkomst voor directeuren en procuratiehouders was, is uitgegroeid tot een groot evenement op de prachtige locatie van de Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas.

De avond werd afgesloten met een toast op nog vele toekomstige edities van deze geliefde traditie. De gasten genoten van het heerlijke buffet en de ongedwongen sfeer, klaar om deze memorabele 50ste editie in hun geheugen te prenten. Proost!
Geplaatst op 12-06-2024

< VorigeVolgende >


Share on: