Erasmus Data Summit 2024: Creating the Future Workforce

Sinds vorig jaar heeft de VNAB zich als corporate member verbonden aan het Erasmus Centre for Data Analytics (ECDA). Hiermee slaan zij de handen ineen om de weg naar data, digitalisering en de snel opkomende mogelijkheden van AI voor VNAB leden toegankelijker en toepassingsgerichter te maken. Op donderdag 18 april zijn VNAB-leden welkom op de spectaculaire Erasmus Data Summit, georganiseerd door ECDA op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Creating the Future Workforce
Dit jaar zal de Erasmus Data Summit zich richten op Creating the Future Workforce. Samen met experts uit de academische wereld en het bedrijfsleven bespreken we de impact van (Gen) AI op werk. Hoe verandert dit de manier waarop we werken, onderwijs geven, vaardigheden verwerven, leren of onderzoek doen? Welke invloed heeft dit op gelijkheid, het creëren van kansen, innovatie, veiligheid, gezondheidszorg en welzijn?

Dynamisch showformat
De bijeenkomst heeft de vorm van een dynamisch showformat, onder voorzitterschap van een toppresentator Jim Stolze, waarbij per onderwerp diverse gasten zullen spreken. Indien het tijdsbestek van het evenement je niet schikt, kan het bijwonen van 1 specifiek onderdeel dus ook een optie zijn. Er zijn videopitches, talks, shoutouts en gesprekken met (alumni)vertegenwoordigers en ondernemers rond de volgende thema’s: toekomst van werk, menselijk perspectief op werken met AI, werk en talent, AI & onderwijs.
 

Je kun t je HIER aanmelden
Bron: VNAB
Geplaatst op 21-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: