Berntsen Mulder Advocaten versterkt letselschadeteam met Monique Bolleurs

Per 1 november 2023 heeft advocatenkantoor Berntsen Mulder Advocaten zijn krachten in het letselschadeteam versterkt met de toetreding van Monique Bolleurs, een gerenommeerde professional in de branche. Met maar liefst 25 jaar aan ervaring als letselschadeadvocaat voegt Monique een schat aan kennis en expertise toe aan het team.

De indrukwekkende carrière van Monique Bolleurs is niet alleen gekenmerkt door haar uitgebreide ervaring in de juridische wereld, maar ook door haar toewijding aan het onderwijs. Naast haar praktijkwerkzaamheden heeft Monique een rol als docent bij OSR Juridische Opleidingen, waar ze haar kennis en inzichten deelt met aankomende juridische professionals. Bovendien draagt ze bij aan de academische wereld als examinator voor zwaar letsel bij NIBE-SVV Opleidingen‎, waar ze haar expertise gebruikt om anderen te helpen inzicht te krijgen in complexe letselschadegevallen.
 
Met haar uitgebreide achtergrond in de rechtspraktijk en haar toewijding aan het delen van kennis, is Monique Bolleurs een waardevolle toevoeging aan het team van Berntsen Mulder Advocaten. Haar diepgaande begrip van letselschadeprocedures, samen met haar vermogen om complexe juridische kwesties te analyseren en op te lossen, zal een cruciale rol spelen bij het ondersteunen van cliënten die te maken hebben met letselgerelateerde geschillen.
 
Berntsen Mulder Advocaten staat bekend om zijn toewijding aan hoogwaardige juridische dienstverlening, en de toetreding van Monique Bolleurs belooft deze reputatie verder te versterken. Cliënten kunnen vertrouwen op de combinatie van ervaring, deskundigheid en toewijding die Monique met zich meebrengt, en kunnen rekenen op een buitengewone juridische vertegenwoordiging in complexe letselschadezaken.
 
Met de komst van Monique Bolleurs blijft Berntsen Mulder Advocaten een leidende rol spelen op het gebied van letselschaderecht en versterkt het kantoor zijn positie als een vertrouwde en competente partner voor cliënten die op zoek zijn naar rechtvaardigheid en herstel na letsel.
 
De gehele organisatie van Berntsen Mulder Advocaten kijkt uit naar de samenwerking met Monique en de waardevolle bijdrage die zij zal leveren aan het succes van het letselschadeteam en aan de tevredenheid van hun cliënten.
 
Geplaatst op 14-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: