Masterclass over de toekomst van zelfstandig financieel advies

Zelfstandig financieel advies is harder nodig dan ooit, daarvan is dr. Fred de Jong overtuigd. Maar juist in een markt die volop aan het consolideren is, waar de concurrentie groot is, digitalisering toeneemt en je te maken hebt met veel wet- en regelgeving, kan het best lastig zijn om jezelf daarin goed te positioneren. Daarom biedt hij samen met Björn Bierhaalder een Masterclass aan over de toekomst van zelfstandig financieel advies.


Masterclass Succesvolle toekomst van lokaal, zelfstandig financieel advies
Ontdek de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de financiële sector tijdens deze masterclass. Leer hoe je als zelfstandig financieel adviseur succesvol kunt blijven in een veranderende markt. Ontmoet andere professionals en deel ervaringen en kennis.

De masterclass vindt plaats op woensdag 25 oktober 2023 om 14:00 uur bij Businessclub de Groene Velden in Veenendaal. Het evenement duurt ongeveer 3 uur. De kosten voor deelname zijn € 125,- excl. BTW.

De sprekers zijn experts in de financiële sector en delen hun kennis en ervaringen met jou. Er is ook ruimte voor vragen en discussie. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Meld je nu aan en investeer in jouw toekomst als zelfstandig financieel adviseur!

Datum en tijd
wo. 25 okt. 2023 14:00 - 17:00 CEST

Locatie
Businessclub De Groene Velden
Wageningselaan 5a 3903 LA Veenendaal

Meld je nu aan en investeer in jouw toekomst als zelfstandig financieel adviseur!

Geplaatst op 06-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: