Hans Coffeng besluit na 8 jaar CED te verlaten

Hans Coffeng (53) maakt na acht jaar als CEO leiding te hebben gegeven aan CED Group, plaats voor nieuw leiderschap. Hij zal CED per 1 maart 2021 verlaten en zal de komende weken zijn werkzaamheden overdragen en afronden in nauwe samenwerking met het senior management.

Onder leiding van Hans Coffeng verbreedde CED zijn focus van schade-expertise naar full-service schademanagement. Nieuw geïntroduceerde services als Herstel in Natura, Claims Connect en Noodhulpdienstverlening onderstrepen dat. Het is een passend moment om CED te verlaten; CED heeft adequaat gereageerd en grip gehouden op de COVID situatie, zet zijn groei met solide financiële resultaten door en heeft diverse toekomstgerichte (digitale) projecten in uitvoering.

Hans Coffeng: “CED is een geweldig bedrijf met goede vakmensen en veel deskundigheid. Het bedrijf weet zich steeds weer aan te passen aan trends en ontwikkelingen in de markt. Nu ook aan de gevolgen van Corona. Het geeft grote voldoening mensen met schade verder te kunnen helpen. Al onze klanten in Europa zijn blij met onze hoge kwaliteit in dienstverlening, die ook steeds meer digitaal ondersteund wordt. Inmiddels is CED ook een partner voor belangrijke maatschappelijke projecten, zoals de beoordeling van de Groninger aardbevingsschades en het landelijke bron- en contactonderzoek voor de GGD’en. CED doet er toe, daarom heb ik vertrouwen in haar Europese toekomst! Ik bedank alle collega’s en zakelijke relaties voor de fijne samenwerking.”

Damien Lestang, lid RvC en partner bij aandeelhouder BlackFin: “Wij zijn Hans Coffeng heel dankbaar voor zijn inzet, resultaten en successen in de afgelopen jaren en kijken terug op een constructieve samenwerking. Hans heeft CED veel positief elan gegeven, naar zowel medewerkers als klanten. Zijn ingezette strategie en koers blijven onveranderd! Met het vertrek van Hans zullen we op zoek gaan naar een vervanger die CED de komende jaren naar de volgende fase kan leiden. Tot die tijd nemen François Goffinet (COO) en Jan Willem Wolffenbuttel (CFO) de eindverantwoordelijkheid ad interim waar.”

 
Geplaatst op 20-10-2020


Share on: