Berend Koppejan krijgt leiding over VANWAARDE

VANWAARDE, gespecialiseerd in herstel en beheer van kunst en documenten, is in 2019 door Polygon overgenomen. Het team is inmiddels verder uitgebreid met ervaren restaurators en staat sinds medio mei onder leiding van Berend Koppejan.

Polygon koos daarmee bewust voor uitbreiding van haar reeds bestaande documenthersteldienst met specialistische expertise, zoals de restauratie en conservering van papieren erfgoed, kunst en antiek. VANWAARDE was al marktleider in Nederland en heeft binnen Polygon nu goede groeikansen in België, Duitsland en Europa. 

Berend heeft 10 jaar als accountmanager/leidinggevende gewerkt bij een leverancier van exclusieve espressoapparatuur en specialty coffee en is sinds begin 2020 actief binnen Polygon als accountmanager voor brand- en waterschades. Berend heeft de overstap naar VANWAARDE bewust genomen: “Wat mij enorm aanspreekt bij VANWAARDE is de zeer zorgvuldig opgebouwde naam en de kwalitatieve benadering van de service/dienstverlening. Veel opdrachtgevers in deze delicate markt doen enerzijds zaken met VANWAARDE vanwege de kwaliteit van het geleverde werk en anderzijds omdat er een uitstekende relatie door de jaren heen is opgebouwd waarin vertrouwen een sleutelpositie inneemt.“  
 
"De digitalisering neemt steeds meer over, en daarmee vergeten we nog wel eens dat er veel historische waarde ligt opgeslagen in archieven, kerken en musea, die absoluut niet verloren mag gaan. Calamiteiten zoals brand- of waterschade, maar ook ongedierte of schimmels door verslechterde klimatologische omstandigheden vormen een gevaar hiervoor. Polygon/VANWAARDE herstelt documenten, kunst en antiek van onmisbare waarde en draagt er zorg voor dat ons cultureel erfgoed bewaard blijft. Het is bijzonder om te zien dat dit bedrijf in deze digitale tijd werkzaamheden kan verrichten die volledig in tegenovergestelde richting opereren. Het behoud van documentatie van zowel recente als historische waarde maakt het werk interessant en afwisselend.”
 
Naast de dagelijkse operatie en algehele bedrijfsvoering zal Berend zich later dit jaar gaan richten op het onderhouden en uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties en opdrachtgevers.        
 
Geplaatst op 09-06-2020


Share on: