Rewi Rambhadjan stapt over naar Meijers

Meijers heeft per 1 juli het aansprakelijkheidsteam verder uitgebreid met de komst van Rewi Rambhadjan als Senior Accountspecialist – Aansprakelijkheid & Cyber.

“Met Rewi krijgt het team versterking met veel ervaring” zegt Roberto Ramdin, manager Aansprakelijkheid & Cyber. “Met zijn brede ervaring kunnen wij bouwen aan de verdere groei van Meijers. Wij zijn ontzettend blij met zijn komst”.

Rewi Rambhadjan is sinds 2002 werkzaam in de verzekeringsbranche. Hij heeft een indrukwekkende carrière achter de rug als onder andere Casualty Broker bij Marsh en Aon Risk Solutions. Waarna hij vervolgens zijn loopbaan heeft voortgezet als Senior Lead Underwriter Casualty bij Liberty Specialty Markets en Senior Lead Underwriter Casualty bij AIG met een sterke focus op multinationals.

Over zijn overstap naar Meijers zegt Rewi:” Dit is een mooie vervolgstap in mijn carrière bij een mooi en specialistisch familiebedrijf en ik heb heel veel zin om onderdeel te worden van het team en samen bij te dragen aan de groeistrategie van Meijers“.

Geplaatst op 05-07-2024
Share on: