Vereniging Herstelgerichte Dienstverleners is een feit

Op woensdag 17 januari werd de officiële oprichting van de Vereniging voor Herstelgerichte Dienstverleners (VHD) bekrachtigd, waarbij de bestuursleden hun handtekening plaatsten onder de notariële oprichtingsakte.

Het bestuur van de VHD wordt gevormd door (v.l.n.r.) Toine Raasveld (voorzitter), Linda Renders (secretaris), Lilian Ouwerkerk (penningmeester), Amber Denekamp (algemeen bestuurslid) en Martin de Haan (algemeen bestuurslid)

 

De Vereniging voor Herstelgerichte Dienstverleners heeft als voornaamste doel de positie van herstelgerichte dienstverleners te versterken binnen de letselbranche. De vereniging is er voor dienstverleners die lid zijn van het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL).

Verscheidene organisaties die actief zijn op het gebied van herstelgerichte dienstverlening hebben zich al aangemeld als lid. De vereniging staat open voor nog meer nieuwe leden die een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de dienstverlening, het vergroten van de bekendheid van de VHD, en het delen van kennis met andere herstelgerichte dienstverleners om elkaar te versterken. Voor het aanmelden als regulier lid geldt als basisvoorwaarde dat je als herstelgerichte dienstverlener bent opgenomen in het register van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarnaast biedt de vereniging de mogelijkheid om je aan te melden voor het aspirant-lidmaatschap, wat mogelijk is voor herstelgerichte dienstverleners die de intentie hebben om binnen een jaar na aanmelding opgenomen te worden in het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Tegelijkertijd met de ondertekening werd ook de website van de vereniging gelanceerd: herstelgericht.nl. De vereniging streeft ernaar de waarde van herstelgerichte dienstverlening te benadrukken, de kwaliteit te bevorderen en een volwaardige gesprekspartner te zijn en te blijven in de letselschadebranche.

 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 26-01-2024

< VorigeVolgende >


Share on: