Bijzonder geslaagde VNAB nieuwjaarsbijeenkomst

Op woensdag 10 januari vond in het Maasgebouw – De Kuip in Rotterdam de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de VNAB plaats. Een mooi moment voor zo’n 1000 leden om elkaar te ontmoeten, bij te praten en met elkaar te proosten op het nieuwe jaar.

Foto Raphaël Drent

 

Op uitnodiging van executive director Rob ter Mors om op de tribune plaats te nemen voor het aanhoren van zijn nieuwjaarsspeech togen velen naar buiten, al dan niet gehuld in een van de dekentjes die rijkelijk uitgedeeld werden. Daar troffen ze Rob aan, die – ondanks zijn voorliefde voor Ajax – het veld betrad om met oud-Feijenoord voetballer Ben Wijnstekers in gesprek te gaan. Met een – net in ontvangst genomen – voetbal onder de arm en de woorden ‘en ik wens u uiteraard een ongelooflijk mooi jaar, vooral in goede gezondheid’ sloot Rob het korte intermezzo af waarna een ieder weer naar binnen ging om te genieten van een drankje, muziek en het walking dinner. En van elkaar.
 

Want door de etage te verdelen in verschillend gekleurde ruimtes en alle branches een eigen kleur toe te kennen konden branchegenoten elkaar heel gemakkelijk terugvinden, wat duidelijk te merken was aan de vele geanimeerde gesprekken. Het was wederom een bijzonder geslaagd evenement, vooral ook omdat er een grote variëteit aan vakgenoten aanwezig was. Jong en oud, net gestart en al gepensioneerd. Werkend in tal van functies en op verschillende afdelingen. Die grote verscheidenheid, die tevens een goede afspiegeling is van de markt, is iets waar Rob wel blij van wordt. Rob tot besluit: “Het wordt wederom een jaar van gezamenlijke inspanningen voor onze markt. Laten we met elkaar weer belangrijke stappen vooruit zetten die bijdragen aan een optimale werking van onze coassurantiemarkt.”

 

Door Cindy van der Helm. Fotografie Raphaël Drent
Geplaatst op 12-01-2024

< VorigeVolgende >


Share on: