You Sure stevig op het podium door overname Klap No Risk

You Sure heeft eind januari de overname van Klap No Risk afgerond. De toevoeging van de evenementenspecialist uit Amsterdam past binnen de ambitie van You Sure om marktleider te worden in het verzekeren van media, evenementen en filmproducties, zowel voor organisatoren als voor intermediairs. Eerder versterkte You Sure zich in deze branche door de acquisitie van DSV Assurantiegroep, Elswout AssurantieGroep en De Miranda Verzekeringen.

No Risk sterk in evenementen
Klap No Risk – voortgekomen uit een fusie tussen Klap Evenementenverzekeringen en No Risk in 2020 – is één van de grootste Nederlandse verzekeringsmakelaars voor de film-, muziek- en evenementenbranche. Jaarlijks verzekert het kantoor duizenden evenementen over de hele wereld. Van grote muziekfestivals tot dorpsfeesten, van sportevenementen tot beurzen, congressen en concerten. Als strategisch partner van You Sure gaan de media-, evenementen en filmproductiespecialisten samen met die van DSV Assurantiegroep, Elswout AssurantieGroep en De Miranda Verzekeringen verder onder de naam No Risk.

Prachtige aanvulling op evenementen- en mediaportefeuille
Ger Knikman, CEO You Sure: “Voor ons is deze transactie een geweldige aanvulling op onze portefeuille. En nog wel in een branche die ons aan het hart ligt. Wij houden van de media-, evenementen- en filmproductiebranche en hadden op dat gebied al veel expertise in huis. Nu kunnen wij marktleider worden in deze belangrijke niche. En het zal niet als een verrassing komen als ik zeg dat wij die leidende rol gaan innemen.” 

Een beter alternatief dan Lloyd’s of London
Maarten van Denderen: “Alle media- en entertainmentspecialisten bij elkaar onder de naam No Risk. Dat gaat een enorme impuls geven aan de productontwikkeling en de groei van onze gezamenlijke portefeuille in binnen- en buitenland. Door het volume van onze portefeuille zijn wij een serieuze partij voor buitenlandse makelaars en verzekeraars. Wij zetten in op het laten groeien van de capaciteit van onze volmacht om zo een beter alternatief te zijn voor media, evenementen en filmproducties dan Lloyd’s of London.” 

Geplaatst op 07-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: