Insurance Manager bij Koninklijke BAM René van de Ven is met pensioen

René van de Ven, International Insurance Manager bij Koninklijke BAM Groep nv, heeft het vak verlaten. Na 47 jaar werkzaam te zijn geweest in de verzekeringsbranche is hij op 1 februari 2023 met pensioen gegaan.

René was werkzaam bij makelaars (voorgangers van Aon, te weten Bekouw & Mendes, Blom & van der Aa en Alexander & Alexander), verzekeraars (Allianz Nederland, AGCS, XL Catlin en Dutch Marine Insurance) en tenslotte als International Insurance Manager bij respectievelijk BAM International en de Koninklijke BAM Groep.
 

René: “Ik heb van veel collega's kunnen leren maar in het bijzonder wil ik mijn oude leermeester Piet Kaatee noemen, die ik veel dank verschuldigd ben. Alle bedrijven waar ik heb mogen werken zijn /waren zonder uitzondering fantastische en toonaangevende bedrijven.
Ik zal al mijn vrienden in ons mooie vak sterk missen. Sommigen zal ik gelukkig nog vaker zien maar mijn herinnering zijn bij allen.
Nu is de fase aangebroken om te gaan genieten van het leven zonder zakelijke verplichtingen maar wel met de ervaringen opgedaan in een prachtige en lange carrière. Dank allen!”

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 04-02-2023
Share on: