Thomas van Zuijlen Chief Experience Officer van Hyarchis

Thomas van Zuijlen is op 1 september gestart als Chief Experience Officer (CXO) van Hyarchis. Hij treedt ook toe tot de Raad van Bestuur. Thomas wordt verantwoordelijk voor het verbeteren van de customer experience in een tijd waarin Hyarchis verwacht snel te groeien.

Thomas is een ervaren facilitator en agile coach die heeft gewerkt voor internationale topmerken in het bankwezen (ABN Amro, DNB), de reissector (Schiphol, Otravo) en tech (LeaseWeb, WeTransfer, MessageBird) met een focus op agile productontwikkeling en organisatiecultuur. Thomas is een bekend figuur binnen de Europese scrum-gemeenschap met een specialisatie op scale-ups en doelgerichte samenwerking.

Naast zijn werk in organisatieverandering is hij een veelgevraagd spreker op evenementen als The Next Web, The Scrum Exchange, Agile Tour Vilnius, Aginext.io en Serverless Amsterdam.


Focus op de klant
‘Hoe groter een bedrijf wordt, hoe groter ook het risico dat je de klant uit het oog verliest,’ zegt Thomas. ‘Mijn taak is om te zorgen dat we producten blijven ontwikkelen waar de klant om vraagt en dat onze productteams zicht blijven houden op waar ze het allemaal voor doen. Dit doe je met een iteratief proces, waarbij je voortdurend toetst waar je mee bezig bent en veel met andere afdelingen blijft samenwerken.’

Adriaan Hoogduijn, CEO van Hyarchis zegt: "We zitten in een fase van snelle groei. Regulatory technology is momenteel een van de snelst groeiende markten binnen het fintech-ecosysteem. In deze fase is het belangrijk dat onze producten blijven voldoen aan de behoeften van een steeds groter wordende groep klanten. Met Thomas hebben we hiervoor de juiste persoon.

Gelukkig is Thomas geen onbekende voor Hyarchis. Toen we in 2018 startten met onze eerste internationale locatie, was Thomas nauw betrokken bij het opzetten van de teams. Centraal hierbij stond het werken met meertalige teams op verchillende continenten in verschillende tijdzones. Sinds de start in 2018 is Thomas altijd nauw betrokken geweest bij Hyarchis. Hiernaast hebben we samen succesvol een nearshoring onderneming in de IT-sector opgezet. We zijn enorm blij dat hij nu aan boord komt om onze groei de komende jaren in goede banen te leiden."


Europese expansie
Met de komst van Thomas van Zuijlen bestaat de directie van Hyarchis uit twee personen. Later dit jaar zal dit worden uitgebreid naar een vierkoppige directie. Op 1 november start een nieuwe Chief Commercial Officer en op 1 januari volgt een Chief Operating Officer.

De directie wordt verantwoordelijk voor de groei van Hyarchis in bestaande markten en voor de verdere internationalisering. Het domein van regulatory compliance in de financiële sector wordt toenemend op Europees niveau georganiseerd. Hyarchis verwacht hierdoor naast de Benelux verder te groeien in onder meer Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

 

Over Hyarchis
Hyarchis helpt haar klanten al meer dan 30 jaar met het managen van hun belangrijkste data. We helpen onze klanten binnen de financiële dienstverlening met AI-gedreven oplossingen op het gebied van regulatory compliance en operational efficiency.
Wij helpen onze klanten om slim, efficiënt en compliant te werken op basis van geavanceerde technologie die uniek is binnen onze markten. Waar we lang geleden zijn begonnen als een oer-Hollands bedrijf, bedienen we inmiddels tevreden klanten in meer dan vijf landen. Naast Nederland doen we dit in het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland en Litouwen.

Geplaatst op 06-09-2022

< Vorige


Share on: