VACATURE CRAWFORD: EXPERT PERSONENSCHADE

Crawford & Company is een internationale organisatie op het gebied van schade-expertise en claimsmanagement met kantoren in meer dan 70 landen. Het bedrijf is een van ‘s werelds grootste onafhankelijke dienstverleners voor verzekeraars, makelaars in assurantiën, overheidsinstanties, multinationals en captives. Crawford & Company (Nederland) B.V. exploiteert haar onderneming vanuit vijf vestigingen in Nederland, te weten Capelle aan den IJssel (hoofdkantoor), Amsterdam, Apeldoorn, Drachten Eindhoven en De Meern.

De claimsmanagementdiensten biedt Crawford & Company aan onder de merknaam ‘TPA’. Met deze dienstverlening voorziet
Crawford & Company haar klanten van claimshandling services en third party administration.

De missie van Crawford & Company: ''Restoring and enhancing lives, businesses and communities''.

Kijk voor meer informatie over Crawford & Company op de website: www.crawco.com


Als Expert Personenschade bij Crawford & Company ben je verantwoordelijk voor het inventariseren van schade bij bedrijfs- en verkeersongevallen. Je bent het gezicht van de verzekeraar als je slachtoffers thuis bezoekt. Samen met de belangenbehartiger van het slachtoffer bepalen jullie de concrete vervolgstappen binnen de kaders die je hebt.

Je bent veel onderweg om slachtoffers thuis te bezoeken. Tijdens deze expertises stel je het slachtoffer centraal: je vraagt goed uit waar het slachtoffer behoefte aan heeft, en legt dit naast de stelregels voor het traject. Je maakt bijvoorbeeld afspraken over schadevergoeding of een arbeidsdeskundige die helpt met re-integreren. Letsel varieert van rugpijn tot ernstige verwondingen. Slachtoffers kunnen dus geëmotioneerd reageren; daarom is het belangrijk dat je veel empathie hebt en deze emoties ook de ruimte geeft.

Je bewaakt en coördineert het hele schaderegelingstraject. Na het expertisebezoek rapporteer je je bevindingen en stel je op basis daarvan verslagen op voor je opdrachtgever en de belangenbehartiger. Je bekijkt wat een slachtoffer nodig heeft en of je dat kunt verantwoorden vanuit je dossier. Dat adviseer je vervolgens aan de opdrachtgever, aangezien jij zijn of haar oren en ogen bent.

Je bent onderdeel van team Bodily Injury, dat verder bestaat uit een Manager, Paralegal, (Medisch) Secretariaat en Letselschade Experts van verschillende senioriteitniveaus. 


Wat is vereist?

  • HBO of WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als (letsel)schadebehandelaar of (letsel)schade-expert: je wordt als junior, medior en senior aangemoedigd om te reageren
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Empathisch en doortastend


Wat krijg je?

  • €3.200- €5.000 bruto p/m (obv 40 uur)
  • 13e maand en 8,33% vakantietoeslag
  • Pensioenopbouw
  • 40-urige werkweek
  • 26 vakantiedagen
  • Duidelijk groeipad en mogelijkheden om verschillende vakopleidingen te volgen

Interessante baan?
Solliceren kan via deze link
 
Geplaatst op 10-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: