Elbert de Koning treedt toe tot Van Ameyde Waarderingen als Senior Taxateur

Van Ameyde Waarderingen verwelkomt Elbert de Koning als Senior Taxateur in het Plant & Machinery team. De Koning, een deskundig taxateur met meer dan 21 jaar ervaring in het veld, zal zijn brede kennis en expertise inzetten om de groei en ontwikkeling van het bedrijf te ondersteunen.

De Koning heeft een uitgebreide expertise in technische bedrijfsinventarissen, plants and machinery, en heeft eerder gewerkt bij collega taxatiebureau’s CED/HDS en Lengkeek. Zijn opleiding als werktuigbouwkundige, gecombineerd met zijn ervaring als CNC frezer, plaatwerker en verkoper van machines en gereedschappen voor de metaalindustrie, heeft hem een uitstekend inzicht gegeven in de metaal-, hout- en kunststofverwerkingsindustrieën.
 
In de loop van zijn carrière heeft De Koning een groot aantal productiebedrijven getaxeerd voor zowel verzekeringstaxaties als economische taxaties. Zijn ervaring strekt zich uit over een breed scala aan productieplants, van betoncentrales tot melkpoederfabrieken en biobrandstofproductie tot koperbandproductie, met getaxeerde belangen tot vele honderden miljoenen euro’s.
 
De Koning is al jaren een gecertificeerd VRT taxateur en sinds 2023 ook een TMV taxateur in het vakgebied machinerieën en bedrijfsinventarissen. Met zijn overstap naar Van Ameyde wil hij zich verder ontwikkelen en specialiseren binnen het Plant and Machinery team, met name op het gebied van economische taxaties.

“Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn collega’s bij Van Ameyde en de mogelijkheid om mijn kennis te delen,” zegt De Koning. “Ik geloof sterk in teamwork en ik ben ervan overtuigd dat we samen de beste resultaten kunnen bereiken.”
 
Bij Van Ameyde zal De Koning kennis en inspiratie delen, en zo bijdragen aan de voortdurende groei van Van Ameyde Waarderingen en het opleiden van toekomstige taxateurs.

Het Plant & Machinery team van Van Ameyde Waarderingen, dat zowel nationaal als internationaal opereert, bestaat uit specialisten in diverse gebieden, waaro
Geplaatst op 12-07-2024